Aluminijumska Lajsna 11964 B - T Profil - Prelazni Profil 20mm 2,7m Braon

Šifra: 99758
(0 ocena)
Opis proizvoda "T" profili služe za spoj podnih površina u istom nivou. Postavljaju se naknadno, u procep između dve podne obloge u koje se prethodno zalije silikon. Aluminijumska prelazna lajsna sa sakrivenim sistemom instalacije, za spajanje podnih površina u istom nivou. Postavlja se naknadno između dve podne obloge. Skriven sistem instalacije pomoću adekvatnih pričvršćivača. Ako želite da vaš poslovni enterijer ili stambeni prostor izgleda potpuno savršen i sa jednom diskretnom eksluzivnom notom u detaljima, svakako ćete to postići ugradnjom naših lajsni koje vam nudimo.
MP cena: 588 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 99758
Veleprodajna cena 490,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Pogodna je za korišćenje na spojevima površina iste visine, istih ili različitih materijala. Aluminijumske lajsne – podni profili za pod postavljaju se pri ugradnji laminata, keramičkih pločica ili druge vrste podova, i štite isti od habanja, vlage i samim tim mu produžavaju vek trajanja. Prelazna lajsna kao poluobli profili služe za spoj podnih površina koje mogu biti u istom nivou. Postavljaju se u procep između dve podne obloge u koji se zaliva silikon.
Vrsta T-Profil - Prelazna lajsna
Tip 11964 B
Tip primene Univerzalna (pločice, parket, laminat)
Vrsta nivoa Isti nivo
Sistem instalacije Sakriveni sistem instalacije - lepljenje
Oblik lajsne Ravna
Boja Braon
Materijal Aluminijum
Dužina (m) 2,70
Širina (mm) 20,0
Visina (mm) 8,0
Širina klina lajsne (mm) 3,0
Dodatne Informacije Iroko Podni profili su neizostavan dodatak za podne obloge, keramičke pločice, laminate, parkete, brodske podove I druge podne obloge. Savršen sistem koji krije vezu između elemenata, napravljeni od aluminijumskih lestvica. Isti ili različiti nivoi se veoma lako, elegantno I jednostavno spajaju jednu celinu. Zbog aluminijumskih profila, parket ili druge vrste obloga, dugi niz godina ostaju sačuvani I zaštićeni od negativnih uticaja I posledica.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs