Aluminijumska Lajsna 5353 O - Prelazni Profil sa žlebovima 40mm 2,7m Zlatna

Šifra: 99763
(0 ocena)
Opis proizvoda

Ravni profil sa žlebovima spaja podne površine u istom nivou. Aluminijumska prelazna lajsna sa sakrivenim sistemom instalacije, za spajanje podnih površina u istom nivou. Postavlja se naknadno između dve podne obloge. Skriven sistem instalacije pomoću adekvatnih pričvršćivača. Ako želite da vaš poslovni enterijer ili stambeni prostor izgleda potpuno savršen i sa jednom diskretnom eksluzivnom notom u detaljima, svakako ćete to postići ugradnjom naših lajsni koje vam nudimo.

MP cena: 636 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 99763
Veleprodajna cena 530,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Pogodna je za koriščenje na spojevima površina iste visine, istih ili različitih materijala. Aluminijumske lajsne – podni profili za pod postavljaju se pri ugradnji laminata, keramičkih pločica ili druge vrste podova, i štite isti od habanja, vlage i samim tim mu produžavaju vek trajanja.
Vrsta Prelazna lajsna & Protivklizna lajsna
Tip 5353 O
Tip primene Univerzalna (pločice, parket, laminat)
Vrsta nivoa Isti nivo
Sistem instalacije Sakriveni sistem instalacije - lepljenje
Oblik lajsne Ravna
Boja Zlatna
Materijal Aluminijum
Dužina (m) 2,70
Širina (mm) 40,0
Visina (mm) 2,5
Dodatne Informacije Iroko Podni profili su neizostavan dodatak za podne obloge, keramičke pločice, laminate, parkete, brodske podove I druge podne obloge. Savršen sistem koji krije vezu između elemenata, napravljeni od aluminijumskih lestvica. Isti ili različiti nivoi se veoma lako, elegantno I jednostavno spajaju jednu celinu. Zbog aluminijumskih profila, parket ili druge vrste obloga, dugi niz godina ostaju sačuvani I zaštićeni od negativnih uticaja I posledica.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs