Aluminijumska Lajsna 9966 O - Završna - Češalj Gibljivi 8mm 2,7m Zlatna

Šifra: 99766
(0 ocena)
Opis proizvoda Aluminijumski profil za spoj podova od različitih materijala u istom nivou. Koristi se i za zaštitu ivica zidova prilikom ugradnje keramičkih pločica. Aluminijumska završna lajsna sa sakrivenim sistemom instalacije, za spajanje podnih površina u istom nivou. Skriven sistem instalacije pomoću adekvatnih pričvršćivača. Ako želite da vaš poslovni enterijer ili stambeni prostor izgleda potpuno savršen i sa jednom diskretnom eksluzivnom notom u detaljima, svakako ćete to postići ugradnjom naših lajsni koje vam nudimo.
MP cena: 592 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 99766
Veleprodajna cena 493,33 RSD
Jedinica mere kom
Primena Pogodna je za koriščenje na spojevima površina iste visine, istih ili različitih materijala. Završna lajsna kao “češalj” profil služi za spoj podnih površina koje mogu biti u istom nivou.
Vrsta Završna lajsna - Češalj gibljivi
Tip 9966 O
Tip primene Keramika (pločice)
Vrsta nivoa Isti nivo
Sistem instalacije Klasični sistem instalacije - šrafovi
Oblik lajsne Ravna
Boja Zlatna
Materijal Aluminijum
Dužina (m) 2,70
Visina (mm) 8,0
Dodatne Informacije Iroko Podni profili su neizostavan dodatak za podne obloge, keramičke pločice, laminate, parkete, brodske podove I druge podne obloge. Savršen sistem koji krije vezu između elemenata, napravljeni od aluminijumskih lestvica. Isti ili različiti nivoi se veoma lako, elegantno I jednostavno spajaju jednu celinu. Zbog aluminijumskih profila, parket ili druge vrste obloga, dugi niz godina ostaju sačuvani I zaštićeni od negativnih uticaja I posledica.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs