Aluminijumska Lajsna 9989 A - Ugaona - Ger Profil za Keramičke pločice 10mm 2,7m Srebrna

Šifra: 99780
(0 ocena)
Opis proizvoda Aluminijumski ugaoni profili za keramičke pločice. Aluminijumska ugaona lajsna sa sakrivenim sistemom instalacije, za zaštitu ivica keramičkih pločica. Lajsna se lepi ispod keramičke pločice I na taj način nije vidljiv sistem instalacije. Ove lajsne štite ivice keramičkih pločica od habanja I oštećenja. Ako želite da vaš poslovni enterijer ili stambeni prostor izgleda potpuno savršen i sa jednom diskretnom eksluzivnom notom u detaljima, svakako ćete to postići ugradnjom naših lajsni koje vam nudimo.
MP cena: 620 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 99780
Veleprodajna cena 516,67 RSD
Jedinica mere kom
Primena Štite ivice keramičkih pločica od habanja I oštećenja. Štite isti od habanja, vlage i samim tim mu produžavaju vek trajanja.
Vrsta Ger-Profil - Završna Ugaona lajsna
Tip 9989 A
Tip primene Keramika (pločice)
Vrsta nivoa Uglovi
Sistem instalacije Sakriveni sistem instalacije - lepljenje
Oblik lajsne Poluobla
Boja Srebrna
Materijal Aluminijum
Dužina (m) 2,70
Širina (mm) 30,0
Visina (mm) 10,0
Dodatne Informacije Iroko Podni profili su neizostavan dodatak za podne obloge, keramičke pločice, laminate, parkete, brodske podove I druge podne obloge. Savršen sistem koji krije vezu između elemenata, napravljeni od aluminijumskih lestvica. Isti ili različiti nivoi se veoma lako, elegantno I jednostavno spajaju jednu celinu. Zbog aluminijumskih profila, parket ili druge vrste obloga, dugi niz godina ostaju sačuvani I zaštićeni od negativnih uticaja I posledica.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs