Aluminijumska Lajsna Solid PR5 8442 - Visinske razlike do 3mm 0,90cm Zlatna

Šifra: 98164
(1 ocena)
Opis proizvoda Aluminijumska lajsna za visinske razlike, ravna, sa standardnim sistemom instalacije, za spajanje podnih površina u različitom nivou. Postavlja se naknadno između dve podne obloge. Standardni sistem instalacije pomoću adekvatnih šrafova sa tiplovima koji se dobijaju u pakovanju podnog profila. Ako želite da vaš poslovni enterijer ili stambeni prostor izgleda potpuno savršen i sa jednom diskretnom eksluzivnom notom u detaljima, svakako ćete to postići ugradnjom naših lajsni koje vam nudimo u srebrnoj i zlatnoj boji za aluminijum.
MP cena: 297 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 98164
Veleprodajna cena 247,50 RSD
Jedinica mere kom
Primena Aluminijumske lajsne – podni profili za pod postavljaju se pri ugradnji laminate, brodskog poda, ili druge vrste podova, i štite isti od habanja, vlage i samim tim mu produžavaju vek trajanja. Lajsna za visinske razlike kao ravan ili poluobli profil služe za spoj podnih površina koje se nalaze na različitim visinama. Postavljaju se u procep između dve podne obloge, a ugradnja se vrši ukucavanjem tipla ili pričvršćivanjem šrafom.
Vrsta Prelazna lajsna - Visinske razlike
Tip Super Solid
Tip primene Univerzalna (pločice, parket, laminat)
Vrsta nivoa Različit nivo
Sistem instalacije Sakriveni sistem instalacije - ukuc. tipl, šraf
Oblik lajsne Ravna
Boja Zlatna
Materijal Aluminijum
Dužina (m) 0,90
Širina (mm) 28,0
Visina (mm) 3,0
Visinska razlika do (mm) 3
Količina (kom/pakovanje) 12
Dodatne Informacije Arbiton Podni profile su neizostavan dodatak za podne obloge, laminate, parkete, brodske podove I druge podne obloge. Savršen sistem koji krije vezu između elemenata, napravljeni od aluminijumskih rubnih lestvica. Isti ili različiti nivoi se veoma lako, elegantno I jednostavno spajaju jednu celinu. Zbog aluminijumskih profila, parket ili druge vrste obloga, dugi niz godina ostaju sačuvani I zaštićeni od negativnih uticaja I posledica.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs