Aluminijumska Lajsna SR 4119 - Visinske Razlike do 8mm 2,7m Srebrna Mat

Šifra: 001019
(1 ocena)
Opis proizvoda Aluminijumska lajsna za visinske razlike, ravna, sa standardnim sistemom instalacije, za spajanje podnih površina u različitom nivou. Postavlja se naknadno između dve podne obloge. Ako želite da vaš poslovni enterijer ili stambeni prostor izgleda potpuno savršen i sa jednom diskretnom eksluzivnom notom u detaljima, svakako ćete to postići ugradnjom naših lajsni koje vam nudimo u srebrnoj i zlatnoj boji za aluminijum.
MP cena: 580 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 001019
Veleprodajna cena 483,33 RSD
Jedinica mere kom
Primena Aluminijumske lajsne za korigovanje visinske razlike postavljaju se pri ugradnji keramičkih pločica, laminata, brodskog poda, ili druge vrste podova, i štite isti od habanja, vlage i samim tim mu produžavaju vek trajanja. Lajsna za visinske razlike kao ravan profil služi za spoj podnih površina koje se nalaze na različitim visinama.
Vrsta Prelazna lajsna - Visinske razlike
Tip SR 4119
Tip primene Univerzalna (pločice, parket, laminat)
Vrsta nivoa Različit nivo
Sistem instalacije Sakriveni sistem instalacije - lepljenje
Oblik lajsne Ravna
Boja Srebrna Mat
Materijal Aluminijum
Dužina (m) 2,70
Širina (mm) 31,8
Visina (mm) 8,0
Visinska razlika do (mm) 8
Količina (kom/pakovanje) 100
Dodatne Informacije Predmetni proizvod je vrhunskog kvaliteta. Sve lajsne u ponudi su izrađene u srebro mat I sjaj I zlato mat boji. Sve lajsne su upakovane u pvc foliju sa deklaracijom I tehničkim crtežom. . Savršen sistem koji krije vezu između elemenata, napravljeni od aluminijumskih lestvica. Isti ili različiti nivoi se veoma lako, elegantno I jednostavno spajaju jednu celinu. Zbog aluminijumskih profila, keramičke pločice, laminat, parket ili druge vrste obloga, dugi niz godina ostaju sačuvani I zaštićeni od negativnih uticaja I posledica.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs