Aluminijumska Lajsna SR 4395 - Završna - Spoljni ugao 8mm 2,7m Srebrna Mat

Šifra: 001016
(0 ocena)
Opis proizvoda Ugaoni završni profil za keramičke pločice. Lajsna se lepi ispod keramičke pločice I na taj način nije vidljiv sistem instalacije. Ove lajsne štite ivice keramičkih pločica od habanja I oštećenja. Spadaju u kategoriju spoljnih lajsni jer se postavljaju sa spoljne strane na samim uglovima pločica. Ako želite da vaš poslovni enterijer ili stambeni prostor izgleda potpuno savršen i sa jednom diskretnom eksluzivnom notom u detaljima, svakako ćete to postići ugradnjom naših lajsni koje vam nudimo u srebrnoj i zlatnoj boji za aluminijum.
MP cena: 565 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 001016
Veleprodajna cena 470,83 RSD
Jedinica mere kom
Primena Savršen sistem koji krije vezu između elemenata, ivice podnih obloga. Ivice pločice ostaju dugi niz godina sačuvane I zaštićene od negativnih uticaja I posledica.
Vrsta Ger-Profil - Završna Ugaona lajsna
Tip SR 4395
Tip primene Keramika (pločice)
Vrsta nivoa Uglovi
Sistem instalacije Sakriveni sistem instalacije - lepljenje
Oblik lajsne Poluobla
Boja Srebrna Mat
Materijal Aluminijum
Dužina (m) 2,70
Širina (mm) 26,0
Visina (mm) 8,0
Količina (kom/pakovanje) 90
Dodatne Informacije Predmetni proizvod je vrhunskog kvaliteta. Sve lajsne u ponudi su izrađene u srebro mat I sjaj I zlato mat boji. Sve lajsne su upakovane u pvc foliju sa deklaracijom I tehničkim crtežom. . Savršen sistem koji krije vezu između elemenata, napravljeni od aluminijumskih lestvica. Isti ili različiti nivoi se veoma lako, elegantno I jednostavno spajaju jednu celinu. Zbog aluminijumskih profila, keramičke pločice, laminat, parket ili druge vrste obloga, dugi niz godina ostaju sačuvani I zaštićeni od negativnih uticaja I posledica.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs