Aluminijumska Lajsna Super Solid PR1 10941 - Prelazni Podni Profil 0,90cm Srebrna

Šifra: 98152
(1 ocena)
Opis proizvoda Aluminijumska prelazna lajsna sa sakrivenim sistemom instalacije, za spajanje podnih površina u istom nivou. Postavlja se naknadno između dve podne obloge. Sakriven sistem instalacije pomoću adekvatnih pričvršćivača na ukucavanje koji se dobijaju u pakovanju podnog profila. Ako želite da vaš poslovni enterijer ili stambeni prostor izgleda potpuno savršen i sa jednom diskretnom eksluzivnom notom u detaljima, svakako ćete to postići ugradnjom naših lajsni koje vam nudimo u srebrnoj i zlatnoj boji za aluminijum.
MP cena: 297 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 98152
Veleprodajna cena 248,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Aluminijumske lajsne – podni profili za pod postavljaju se pri ugradnji laminate, ili druge vrste podova, i štite isti od habanja, vlage i samim tim mu produžavaju vek trajanja. Prelazna lajsna kao poluobli profili služe za spoj podnih površina koje mogu biti u istom nivou. Postavljaju se u procep između dve podne obloge u koji može biti zaliven silikon ili se ugradnja može izvršiti ukucavanjem tipla.
Vrsta Prelazna lajsna & Protivklizna lajsna
Tip Super Solid
Tip primene Univerzalna (pločice, parket, laminat)
Vrsta nivoa Isti nivo
Sistem instalacije Sakriveni sistem instalacije - ukuc. tipl, šraf
Oblik lajsne Ravna
Boja Srebrna
Materijal Aluminijum
Dužina (m) 0,90
Širina (mm) 28,0
Količina (kom/pakovanje) 12
Dodatne Informacije Arbiton Podni profili su neizostavan dodatak za podne obloge, laminate, parkete, brodske podove, keramiku i druge podne obloge. Savršen sistem koji krije vezu između elemenata, napravljeni od aluminijumskih rubnih lestvica. Isti ili različiti nivoi se veoma lako, elegantno I jednostavno spajaju jednu celinu. Zbog aluminijumskih profila, parket ili druge vrste obloga, dugi niz godina ostaju sačuvani I zaštićeni od negativnih uticaja I posledica.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs