Aluminijumska Lajsna Super Solid PS1 32682 - Stepenišna 25mm 0,90m Zlatna

Šifra: 98167
(0 ocena)
Opis proizvoda Aluminijumska lajsna za stepenice, ravna, sa standardnim sistemom instalacije, za spajanje podnih površina koje se nalaze na stepenicama. Postavlja se naknadno između dve podne obloge da bi se zaštitile ivice obloga. Standardni sistem instalacije pomoću adekvatnih šrafova sa tiplovima koji se dobijaju u pakovanju podnog profila. Ako želite da vaš poslovni enterijer ili stambeni prostor izgleda potpuno savršen i sa jednom diskretnom eksluzivnom notom u detaljima, svakako ćete to postići ugradnjom naših lajsni koje vam nudimo u srebrnoj i zlatnoj boji za aluminijum.
MP cena: 282 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 98167
Veleprodajna cena 235,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Aluminijumske lajsne – podni profili za pod postavljaju na stepenicama od podnih obloga i štite isti od habanja, vlage i samim tim mu produžavaju vek trajanja. Postavljaju se na spoljni ugao između dve podne obloge, a ugradnja se vrši ukucavanjem tipla ili pričvršćivanjem šrafom.
Vrsta Stepenišna-Gazišna protivklizna lajsna
Tip Super Solid
Tip primene Univerzalna (pločice, parket, laminat)
Vrsta nivoa Stepenice
Sistem instalacije Klasični sistem instalacije - šrafovi
Oblik lajsne Ravna
Boja Zlatna
Materijal Aluminijum
Dužina (m) 0,90
Širina (mm) 25,0
Visina (mm) 10,0
Količina (kom/pakovanje) 12
Dodatne Informacije Arbiton Podni profili su neizostavan dodatak za podne obloge, laminate, parkete, brodske podove I druge podne obloge. Savršen sistem koji krije vezu između elemenata, napravljeni od aluminijumskih rubnih lestvica. Isti ili različiti nivoi se veoma lako, elegantno I jednostavno spajaju jednu celinu. Zbog aluminijumskih profila, parket ili druge vrste obloga, dugi niz godina ostaju sačuvani I zaštićeni od negativnih uticaja I posledica.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs