Aluminijumska Stepenišna lajsna za Keramiku - D 10500 A - 10mm 2,70m Srebrna Mat

Šifra: 99784
(0 ocena)
Opis proizvoda Aluminijumska lajsna za stepenice, ravna, za spajanje podnih površina koje se nalaze na stepenicama. Postavlja se naknadno između dve podne obloge da bi se zaštitile ivice obloga. Ako želite da vaš poslovni enterijer ili stambeni prostor izgleda potpuno završen i sa jednom diskretnom eksluzivnom notom u detaljima, svakako ćete to postići ugradnjom naših lajsni koje vam nudimo u srebrnoj i zlatnoj boji za aluminijum.
MP cena: 984 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 99784
Veleprodajna cena 820,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Aluminijumske lajsne – podni profili za pod postavljaju na stepenicama od podnih obloga i štite isti od habanja, vlage i samim tim mu produžavaju vek trajanja. Postavljaju se na spoljni ugao između dve podne obloge.
Vrsta Stepenišna-Gazišna protivklizna lajsna
Tip D 10500 A
Tip primene Keramika (pločice)
Vrsta nivoa Stepenice
Sistem instalacije Sakriveni sistem instalacije - lepljenje
Oblik lajsne Ravna
Boja Srebrna
Materijal Aluminijum
Dužina (m) 2,70
Visina (mm) 10,0
Dodatne Informacije Predmetni proizvod je vrhunskog kvaliteta. Sve lajsne u ponudi su izrađene u srebro mat I sjaj I zlato mat boji. Sve lajsne su upakovane u pvc foliju sa deklaracijom I tehničkim crtežom. . Savršen sistem koji krije vezu između elemenat, napravljeni od aluminijumskih lestvica. Isti ili različiti nivoi se veoma lako, elegantno I jednostavno spajaju jednu celinu. Zbog aluminijumskih profila, keramičke pločice, laminat, parket ili druge vrste obloga, dugi niz godina ostaju sačuvani I zaštićeni od negativnih uticaja I posledica.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


marko filipovic | 12/01/2019 kako se postavlja lajsna, jel se prvo ona postavi na silikon pa onda stavi plocica ili se stavi posle plocica
Velog: Poštovani, prvo lajsna pa pločice.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs