Punjiva Baterija - Rechargeable 1300mAh AA - 1,2V

Šifra: 67386
(7 ocena)
Opis proizvoda Punjiva Baterija - Rechargeable 1300mAh - HR6 - AA - 1,2V. Duracell Punjive baterije donose dugotrajnu snagu i mogu se koristiti stotinama puta. Ove dugotrajne baterije su idealne za uređaje koji se svakodnevno koriste i koji zahtevaju dugotrajnost. 3 godine garancije. Duracell Punjive baterije donose dugotrajnu snagu i mogu se puniti do 1000 puta. Ove dugotrajne baterije su idealne za uređaje koji se svakodnevno koriste i koji zahtevaju dugotrajnost. Ostaju napunjene do 6 meseci. Višenamenska upotreba za sve vrste uređaja.
MP cena: 450 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 67386
Veleprodajna cena 375,00 RSD
Jedinica mere kom
Karakteristike Ove baterije su projektovane da pružaju snagu koja vam je potrebna za sve vaše uređaje u domaćinstvu. Zato je Duracell brend broj 1 kome se moze verovati. Duracell baterije daju potrebnu snagu vašim uređajima kao što su: Igračke, daljinski, upravljači, lampe, kalkulatori, Satovi i radio, Prenosna Elektronika, bežicnim miševima i tastaturama.
Vrsta Punjive baterije
Tip Rechargeable
Napon (V) 1,2
Standard HR6/DC1500
Veličina AA
Visina (mm) 50,5
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: EUROKOLOR DOO BEOGRAD / DURACELL BELGIUM
Zemlja Porekla: EU
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020