Beolazur Vosak 750ml

Šifra: 51042
(1 ocena)
Opis proizvoda Specijalna alkidna lazurna boja sa dodatkom voska za završnu zaštitu drveta u enterijeru i eksterijeru. Posebno se preporučuje za zaštitu drvenih površina koje su izložene ekstremnim atmosferskim uticajim (sunce, kiša). Izrađen je na bazi alkidnih smola sa povećanom otpornošću na atmosferske uticaje I svetlopostojanih pigmenata. Proizvodi se u nijansama: bezbojni, bor, hrast, tik, orah, mahagoni,palisander,ebanovina.
MP cena: 361 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 51042
Veleprodajna cena 300,83 RSD
Jedinica mere kom
Primena Koristi se za zaštitu građevinske stolarije u eksterijeru (vrata, prozori, roletne, grede, lukovi, stubovi, stepenice, drvene ograde); bojenje građevinske stolarije u enterijeru (tavanice, lamperije, lajsne, pultovi); baštenski nameštaj.
Tip Beolazur Extra
Pakovanje Konzerva
Težina 750 ml
Potrošnja 750ml je dovoljno za 10-12 m2 u jednom sloju.
Nanošenje Nanosi se čtkom ili sunđerom na suvu obrušenu I očešćenu površinu u 2-3 sloja. Posle 5-10 min višak boje ukloniti krpom ili sunđerom. Preporučujemo Beolazur Extra kao poslednji premaz pri korišćenju Beolazura.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Nikola | 19/05/2020 Postovani, Zanima me koji razredjivac je bolji za beolazur vosak? Nitro ili uljani, to nisam bas najbolje shvatio. Hvala!
Velog: Poštovani on se ne razređuje sa razređivačem. Već je gotova materijal za nanošenje na površine.
Marko | 08/12/2019 Interesuje me vreme sušenja Beolazur Voska? Nigde nije navedeno u specifikacija ma, hvala
Velog: Poštovani, nije navedeno u specifikaciji proizvoda tako da nemamo tačan podatak. Samo znamo da se posle 5-10 min višak boje ukloniti krpom ili sunđerom.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs