Hidrolit VDP - Superplastifikator za beton 5l

Šifra: 51016
(0 ocena)
Opis proizvoda Hidrolit VDP je superplastifikator na bazi modifikovanih polikarboksilata. Nalazi primenu u celokupnoj visoko i niskogradnji, rezervoari, fundacije, ali i za tunele, potporne zidove, galerije, mostove itd. Svuda gde se otpornost na vodonepropustljivost traži kao posebna osobina.
MP cena: 2.010 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 51016
Veleprodajna cena 1.675,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Koristi se u betonima koji sadrže veliki broj sitnih čestica i mogućava da se dobije izuzetna fluidnost betona koja omogućava ugradnju betona bez vibravije - SCC betoni. Momogućava dobijanje betona izuzetne rane/kasne mehaničke čvrstoće. Njegovom upotrebom dobijaju se betoni koje karakterišu dugovremena obradivost (69-80 minuta) eliminišući pritom svaku opasnost od pada rane čvrstoće betona.
Tip Hidrolit VDP
Pakovanje Kanta manja
Težina 5 l
Nanošenje Hidrolit VDP daje najbolje rezultate ukoliko je pre dodira sa agregatom i cementom pomešan sa vodom koja je predviđena recepturom. Dozira se u spektru od 0,3 do 1,2 litara na 100kg cementa. Standardna dozaža je 0,8 li/100kg cementa. Potrebno je dovoljno dugo vreme mešanja.
Dodatne Informacije Čuvati od mraža. U slučaju mržnjenja proizvod neće promeniti svoje karakteristike, ali je neophodno snažno mešanje u cilju dobijanja potpuno homogenog proizvoda. Proizvod ne izlagati visokim temperaturama.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: BEOHEMIK DOO
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020