Grafitna mast 400gr

Šifra: 51114
(0 ocena)
Opis proizvoda Grafitna mast - je maziva mast na bazi kalcijumovog sapuna, specijalno odabranih mineralnih ulja visokog kvaliteta, aditiva i čvrstog dodatka - grafita što joj obezbeđuje odlične funkcionalne karakteristike i u prisustvu vode i vodene pare.
MP cena: 357 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 51114
Veleprodajna cena 297,50 RSD
Jedinica mere kom
Primena Služi za podmazivanje homokinetičkih zglobova. Preporučuje se za podmazivanje kotrljajućih i kliznih ležajeva, kliznih staza, vođica, zglobova, otvorenih zupčastih prenosnika, čeličnih užadi, odbojnika železničkih vagona i drugih mazivih sklopova koji rade pri povećanim opterećenjima, manjim brzinama i umerenim radnim temperaturama, posebno u uslovima izrazitog uticaja vode i vlage. Odlična mehanička i koloidna stabilnost. Odlična prionljivost i EP svojstva obezbeđuju sigurnost podmazivanja sklopova i u teškim uslovima eksploatacije. veoma otporna na ispirajuće dejstvo vode i vlage.
Tip Grafitna mast
Pakovanje Kutija
Težina 400 gr
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Branko | 02/10/2017 Da li smeju da se podmazuju silent blokovi na autu sa ovom masti?
Velog: Poštovani, preporučuje se za podmazivanje kotrljajućih i kliznih ležajeva, kliznih staza, vođica, zglobova, otvorenih zupčastih prenosnika, čeličnih užadi, odbojnika železničkih vagona i drugih mazivih sklopova koji rade pri povećanim opterećenjima, manjim brzinama i umerenim radnim temperaturama, posebno u uslovima izrazitog uticaja vode i vlage. Pozdrav
Aleksandar | 21/03/2017 Poštovani, da li ova mast moze da se stavlja u glavu trimera?
Velog: Služi za podmazivanje homokinetičkih zglobova. Preporučuje se za podmazivanje kotrljajućih i kliznih ležajeva, kliznih staza, vođica, zglobova, otvorenih zupčastih prenosnika, čeličnih užadi, odbojnika železničkih vagona i drugih mazivih sklopova koji rade pri povećanim opterećenjima, manjim brzinama i umerenim radnim temperaturama, posebno u uslovima izrazitog uticaja vode i vlage.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs