Binor EB 120 - Rešetkasti Armaturni Nosač 120mm / 1m

Šifra: 31200
(2 ocena)
Opis proizvoda Binor čine dve uzdužne šipke u donjem i jedna u gornjem pojasu koje su međusobno povezane sa dijagonalnim šipkama postupkom elektrootpornog tačkastog zavarivanja.Po svojoj konstrukciji, to je prostorni element zbog čega poseduje određenu krutost neophodnu u fazi montaže. Nazivna visina binora je spoljašna visina H koja ne uključuje prepuste od 3mm (ukupna visina H1 = H+6mm).
MP cena: 149 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 31200
Veleprodajna cena 124,17 RSD
Jedinica mere m
Primena Primenom rešetkastih armaturnih nosača postiže se ušteda na količini materijala i vremena jer se izbegava dugotrajan rad na ugrađivanju klasične armature što samim tim skraćuje vreme građenja objekata. To su u glavnom međuspratne i krovne konstrukcije u visokogradnji kao npr: stamberni objekti, industrijske hale, objekti javnog karaktera (bolnice, škole i sl).
Tip EB 120
Materijal Hladno valjana čelična žica
Standard SRPS C.B6.013
Dužina (m) 12
Nazivna Visina (mm) 120
Nazivna Širina (mm) 78
Gornji pojas D1 Ø (mm) 7,0
Donji pojas D2 Ø (mm) 7,0
Dijagonale D3 Ø (mm) 4,2
Težina (kg/m) 1,29
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Sasa | 25/03/2018 Maloprodajna cena je 150 din.....jel to po metru....mislim jel se kupuje na metar ili ima od tri cetiri itd....
Velog: jeste maloprodajna cena je 149 dinara po 1 metru. Za dalje informacije što se binora tiče možete dobiti na telefon. Pozdrav
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Velog.rs