Bitulit - Bitumenski premaz za hladan postupak 4,5kg

Šifra: 83004
(1 ocena)
Opis proizvoda Bitulit (Prethodni bitumenski premaz za hladan postupak) je rastvor bitumena u organskom rastvaraču. Bitulit odgovara zahtevima standarda SRPS U.M3.240 (Bitumenski hidroizolacioni materijali sa organskim rastvaračem za prethodni premaz ). Upotrebljava se u isporučenom stanju ( hladan postupak ) bez zagrejavanja. Bitulit je zapaljiv i zato je neophodno poštovati propise predviđene za rad sa zapaljivim materijalima.
MP cena: 1.017 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 83004
Veleprodajna cena 847,48 RSD
Jedinica mere kom
Primena Koristi se kao prethodni premaz kod izvođenja bitumenskih hidroizolacija. Sa primenom Bitulita ostvaruje se veza između podloge i bitumenske trake ili mase. Primenjuje se za zaštitu metala od korozije i zaštitu drveta od vlage i vode. Upotrebljava se na temperaturama iznad +5ºC.
Pakovanje Kanister
Težina (kg) 4,5
Sadržaj bitumena (%) ≥ 30
Sadržaj punila(%) < 70
Tačka razmekšavanja po PK (°C) ≥ 55
Postojanost na hladnoću (°C) ≥ +4
Postojanost na toplotu (°C) ≥70
Potrošnja beton - cca 300 – 400 g/m² ; metal - cca 200 g/m²
Nanošenje Nanosi se četkom od životinjske dlake ili prskanjem u jednom sloju na suvu i očišćenu podlogu ( beton, malter, drvo, metal, stara hidroizolacija ). Potrošnja zavisi od poroznosti podloge i kreće se od 300 – 400 g/m² za beton i 200 g/m² za metal. Pri upotrebi Bitulita u zatvorenim prostorima mora se obezbediti dobro provetravanje i dovod svežeg vazduha.
Dodatne Informacije Bitulit se pakuje u plastičnim kanisterima ili u metalnim buradima. Čuva se u natkrivenom prostoru zaštićenom od sunca, toplote i mehaničkog oštećenja ambalaže. Bitulit se skladišti uz primenu mera zaštite od požara za lako zapaljive materije.
Sa otpadnim proizvodom i otpadnom ambalažom proizvoda je potrebno rukovati u skladu sa Pravilnikom o otpadu i Zakonom o ambalaži i ambalažnom otpadu. Otpad proizvoda je razvrstan kao:
• otpadna očišćena ambalaža: grupa 15 01 02 plastična ambalaža , grupa 15 01 04 metalna ambalaža;
• otpadna neočišćena ambalaža: grupa 15 01 10 -ambalaža, koja sadrži ostatke opasnih supstanci ili je kontaminirana opasnim supstancama.
• otpad čistog proizvoda: grupa 08 04 09 -otpadni lepkovi i zaptivači koji sadrže organske rastvarače ili druge opasne supstance.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Jakov | 18/05/2020 A koji je rok trajanja, kad se jednom otvori ? Mislim da iskoristim deo, pa da deo ostavim za neki drugi put kada bude zatrebalo...
Velog: Nemamo taj podatak koliko može da stoji kada se otvori.Pozdrav
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs