Zvezda Nitro Emajl 750ml

Šifra: 51251
(15 ocena)
Opis proizvoda Završni premaz za zaštitu i dekoraciju metalnih površina u enterijeru i eksterijeru, koje su prethodno zaštićene Nitro temeljnom bojom. Glavna karakteristika ovog premaza je brzo sušenje, koje skraćuje vreme potrebno za rad. Premaz sadrži kvalitetne postojane pigmente koji obezbeđuju dugotrajnu zaštitu metalnih površina. Nitro emajl  je jednokomponentni, univerzalni premaz na bazi modifikovanih alkidnih i nitroceluloznih veziva, pigmenata, punila i organskih rastvarača. Izrađuje se u 14 standardnih nijansi, kao i bela mat i crna mat nijansa.
MP cena: 588 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 51251
Veleprodajna cena 490,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Koristi se za zaštitu i dekoraciju metalnih i drvenih površina kao što su ograde, vrata, prozori, komadi nameštaja u enterijeru i površina manje izloženim direktnim atmosferskim uticajima u eksterijeru.Može se nanositi samostalno ili u sistemu sa Nitro temeljnom bojom (metal), Nitro osnovnom bojom za drvo (drvo) i Nitro lakom osnovnim (drvo).
Prednosti • brzo suši
• štiti od korozije
• dobra prionljivost
Vrsta Završni premaz za drvo i metal
Boja RAZNE BOJE
Pakovanje Konzerva
Težina 750 ml
Potrošnja 7-9 m2/l u jednom sloju debljine 30-40 µm.
Gustina 0,96-1,01 gr/cm3
Vreme sušenja Nitro emajl završni je suv na dodir nakon 30 minuta, a potpuno suv nakon 24 sata.
Priprema Podloge Mehanički ukloniti tragove korozije i ostatke starog premaza brusnim papirom ili čeličnom četkom. Masnoću i nečistoće sa metala ukloniti krpom natopljenom sredstvom za odmašćivanje. Na pripremljenu površinu naneti Nitro temeljnu boju (2 sloja). Suvu drvenu površinu dobro obrusiti (brusnim papirom granulacije 120‐180) i očistiti od prašine. Ukoliko na drvenoj površini postoji stari premaz, on se mora potpuno ukloniti do čistog drveta. U slučaju manjih površinskih defekata na drvetu (rupice, pukotine), primeniti kit za drvo. Na pripremljenu površinu naneti u sistemu sa Nitro osnovnom bojom za drvo (2 sloja) ili Nitro lakom osnovnim (2 sloja).
Nanošenje Pre upotrebe sadržaj dobro promešati. Nitro emajl naneti četkom, valjkom (manje površine) ili špricanjem preko osnovnog premaza. U zavisnosti od tehnike nanošenja, boju razrediti sa 10‐ 15% Nitro razređivača Zvezda‐Helios. Premaz je suv na dodir posle 30 min. Ponovno nošenje preporučujemo posle 4h. Manipulacija premazanih površina može se vršiti nakon 24h.
Dodatne Informacije Radove izvoditi u dobro provetrenim prostorijama. Pri radu koristiti zaštitne rukavice i naočareZatvoriti u originalnoj ambalaži i na preporučen način skladištiti (suva prostorija, temperatura od +5 do +25ºC).
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs