Glacier Beli Cement PC CEM I 52,5N 25kg

Šifra: 11202
(0 ocena)
Opis proizvoda Beli Portland Cement je građevinski materijal koji budi osećaje. Zahvaljujući obimu svoje primene, svom nadmoćnom kvalitetu i svojoj velikoj čvrstini, kao i nedostižnom estetskom izgledu te ukupnim performansama, on osigurava sve što je potrebno modernom, visokokvalitetnom i izdržljivom građevinskom materijalu
MP cena: 980 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 11202
Veleprodajna cena 816,67 RSD
Jedinica mere kom
Primena Preporučuje se za: arhitektonski beton iz mobilnih mešalica (transportni betoni), maltere, betonske elemente (prefabrikati), betonske proizvodi (ivičnjaci, dekorativni kamen, proizvodi za kuću i vrt...), građevinsko-hemijske proizvode (lepak, fug masu itd.).
Karakteristike - Visok stepen beline;
- Pouzdan razvoj čvrstoće;
- Osigurava visoku trajnost i trajnu lepotu;
- Visoka otpornost na vlagu;
- Omogućava bolje mešanje boja i toniranje, osigurava bogate i istovetne boje;
- Nudi odlična svojstva prilikom završne obrade površine;
- Prikladan za proizvodnju svih vrsta betona zbog smanjenog zahteva za vodom;
- Bolja obradivosti i visoka pritisna čvrstoća.
Tip cementa 52,5 Portland beli cement
Pakovanje Džak
Težina (kg) 25
Količina (džak/paleta) 64
Težina (kg/paleta) 1600
Sastav Sadrži 95-100% belog portlandskog cementnog klinkera mlevenog u kugličnom mlinu uz dodatak gipsa, kao regulatora vezivanja.
Početak vezivanja (min) 110
Početna čvrstoća (2 dana - MPa) 41,2
Standardna čvrstoća (28 dana - MPa) 62,2
Zaštita životne sredine Da
Jedinstven kvalitet Da
Zaštita zdravlja i bezbednost na radu Da
Dodatne Informacije Rok za ugrađivanje belog cementa je šest meseci od datuma proizvodnje. Cement treba čuvati na suvom mestu, dobro zaštićenom od kiše i vlage.
  • ISO 14001 – Sistem menadžmenta zaštitom životne sredine ISO 14001 definiše zahteve za upravljanje zaštitom životne sredine. Ispunjavanje ovih zahteva je potrebno dokumentovati kako bi postojao dokaz o poštovanju standarda i o efikasnom radu u skladu sa standardom. Implementacija Sistema upravljanja zaštitom životne sredine može se odnositi na čitavu kompaniju, jedan ogranak ili na samo jedan radni proces, a izbor uglavnom zavisi od potrebe kompanije.
  • ISO 9001 – Sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001 je međunarodni standard koji sadrži zahteve za sistem upravljanja kvalitetom u poslovnoj organizaciji koje organizacija mora da ispuni kako bi uskladila svoje poslovanje sa međunarodno priznatim normama. ISO 9001 je pogodan za sve organizacije koje žele da poboljšaju način upravljanja, bez obzira na veličinu ili delatnost organizacije. Svrha ovog standarda je povećanje efikasnosti organizacije kroz primenu procesnog pristupa.
  • ISO OHSAS 18001 – Sistem menadžmenta zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu Standard OHSAS 18001 (Occupational Health & Safety Assessment Series) je standard koji definiše zahteve za sistem menadžmenta zdravljem i bezbednošću na radu. Implementacijom ovog standarda, preduzeće stiče poverenje zainteresovanih strana uveravajući ih da je rukovodstvo opredeljeno da ispunjava zahteve iz politike zaštite zdravlja i bezbednosti na radu, da je naglasak na preventivi, a ne na korektivnim merama.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Stojanka | 28/08/2020 Poštovani, Interesuje me da li Glečerov beli cement može da se koristi za pravljenje saksija i mozaika,a bez upotrebe peska?Naravno da mislim na predmete koji bi bili u zatvorenom prostoru, ne napolju. Hvala
Velog: Poštovana , nemam iskustva sa takvim radovima od belog cementa.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs