Ceresit CN 94 - Prajmer osnovni premaz 1kg

Šifra: 53101
(1 ocena)
Opis proizvoda Specijalni osnovni premaz i vezivni agens primenjuje se na problematičnim površinama, kao što su površine sa ostacima lepka, glazirane keramičke površine, disperzione i čvrste površine na bazi smole u unutrašnjim prostorijama.
MP cena: 780 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 53101
Veleprodajna cena 650,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Primenjuje se i kao alternativni zaptivač za stare keramičke podne obloge u spoljnim prostorima, za poboljšanje otpornosti na vodu. Primenjuje se na cementnim i asfaltnim površinama, površinama izloženim visokim temperaturama, suvim površinama kao što su vlaknaste gipsane ploče, beton, vakum beton, drvene površine, čvrste drvene podne obloge, podne obloge od iverice, pločice i sl.
Prednosti • za absorbujuće i neabsorbujuće podloge
• velika vezivna moć
• brzo se suši
• za problematične površine
Vrsta Prajmer
Tip CN 94
Pakovanje Boca
Težina 1 kg
Potrošnja 0,07 kg/m2
Gustina 1,02 kg/l
Vreme sušenja (h) 2,0-4,0
Temperatura rada (°C) +5 min / +35 max
Odnos mešanja 1 deo CN 94:3 dela vode ili nerazblažen
Mogućnost hodanja (h) 3
Hemijski sastav Neutralna, pigmentisana disperzija na bazi sintetičkih smola.
Priprema Podloge CN 94 priaпja па sve čvrste, пosive, suve i čiste površiпe I očišćeпe od supstaпci koje mogu smaпjiti ргiапјапје. Testirati пosivost površiпe. Očistiti površiпu i ukloпiti prašiпu.
Nanošenje Razrediti CN 94 sa vodom u razmeri, 1 deo CN 94 sа З dela vode. Na drveпim i asfaltпim površiпama, CN 94 se primeпjuje пerazređeп u kombiпacijama sa smešama za podove. Naпeti taпak i ravaп sloj CN 94 četkom, izbegavajući stvaraпje barica. U zavisпosti od uslova prilikom primeпe rad se može пastaviti паkоп 2 do 4 časa. Nakoп potpuпog sušeпja podloga mora biti otporпa па grebaпje, u suprotпom se mora ропоvо папеti osпovпi premaz. Ako se ропоvо папоsi osпovпi premaz to treba učiпiti паkоп 24 časa. Očistite alat sa vodom паkоп upotrebe. Stvrdпuti materijal se može jediпo ukloпiti sa rastvaračima ili razređivačima. Za папоšепје preko starih pločica (tj. пeporozпih površiпa) proizvod пе treba razređivati.
Dodatne Informacije Koristite CN 94 isključivo u suvim uslovima i pri temperature vazduha i podloge od +5°С do +З5°С . lzbegavajte promaju. Svi ovde navedeni podaci dobijeni su pri temperaturi od +2ЗС i relativnoj vlažnosti vazduha od 50%. lmajte u vidu da u zavisnosti od vremenskih uslova sušenje može blti brže ili sporije. Nemojte ispuštati CN 94 u kanalizacioni sistem. Nemojte ga mešati sa drugim aditivima.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs