Crep Ideal Snegobran

Šifra: 24204
(0 ocena)
Opis proizvoda Ideal Snegobrani snegobrani sprečavaju nekontrolisano klizanje snega sa krova a ujedno se lepo optički integrišu u kompletan izgled krova. Snegobran po pravilu sprečava sklizanje snega i leda sa krova i štiti krovni pokrivač (npr. kod strehe) od prevelikog pritiska snega i leda. Ideal je glineni crep proizveden savremenom tehnologijom pečenja u "U" - kasetama na temperaturi 1.040°C. Odlična funkcionalnost, tačne dimenzije, dvostruki falc, karakteristike su crepa Ideal, koji pripada tipu Holandez. Presovani crep koristi se za pokrivanje krovova sa nagibom. Zahvaljujući dvostrukim filcovima, ova vrsta crepa omogućava bolje zaptivanje krovne površine, čime su otklonjeni faktori da može doći do prodiranja kiše usled jakog vetra i zavejavanja suvim snegom. U ovu grupu spadaju još i specijalni crepovi (antenski, snegobranski, završni, ventilacioni, itd.).
MP cena: 222 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 24204
Veleprodajna cena 185,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Snegobran po pravilu sprečava sklizanje snega i leda sa krova i štiti krovni pokrivač (npr. kod strehe) od prevelikog pritiska snega i leda. Snegobran po pravilu sprečava sklizanje snega i leda sa krova i štiti krovni pokrivač (npr. kod strehe) od prevelikog pritiska snega i leda.
Prednosti Kvalitetan krovopokrivački materijal je postojan pri svim vremenskim uslovima, vodonepropustan, dugotrajan, jednostavan za ugradnju, lak za održavanje. Sve navedene karakteristike poseduju Nexe crepovi, što svedoče brojni setifikati kao garanti vrhunskog kvaliteta.
Serija Ideal Plus
Vrsta crepa Snegobran
Dimenzije (cm) 42,0 x 26,0
Pokrivne dimenzije (cm) 36,0 x 22,0
Težina (kg/kom) 3,5
Količina (kom/paleta) 230
Boja Prirodna - Natur
Ugradnja U mrežnom slogu
Minimalni stepen nagiba krova 22°
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs