Metalni Snegobran

Šifra: 24112
(2 ocena)
Opis proizvoda

Da bi se sprečilo klizanje snežnog pokrivača sa krova, što može imati veoma štetne posledice, potrebno je postaviti snegobrane na krovnu površinu. Snegobran po pravilu sprečava sklizanje snega i leda sa krova i štiti krovni pokrivač (npr. kod strehe) od prevelikog pritiska snega i leda. Tondach snegobrani sprečavaju nekontrolisano klizanje snega sa krova a ujedno se lepo optički integrišu u kompletan izgled krova.

MP cena: 144 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 24112
Veleprodajna cena 120,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Raspored postavljanja snegobrana na krovnoj površini zavisi od više faktora: nagiba krova, vrste crepa i obrade njegove vidne površine, nadmorske visina mesta na kojem se nalazi objekat, količine snežnih padavina u oblasti gde se nalazi objekat itd. Snegobran po pravilu sprečava sklizanje snega i leda sa krova i štiti krovni pokrivač (npr. kod strehe) od prevelikog pritiska snega i leda.
Serija Continental Plus
Vrsta crepa Metalni Snegobran
Boja Prirodna - Natur
Minimalni stepen nagiba krova - 30° - bez potkonstrukcije;
- 25° - sa potkonstrukcijom;
- 15° - sa potkonstrukcijom sa posebnim zahtevima.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Miloš Milovanović dipl.inž.arh. | 05/03/2020 Poštovani interesuje me u kom se rasteru postavlja, koliko redova po kosini krova, na svaki susedni crep ili svaki drugi?
Velog: Poštovani, raspored postavljanja snegobrana na krovnoj površini zavisi od više faktora: nagiba krova, vrste crepa i obrade njegove vidne površine, nadmorske visina mesta na kojem se nalazi objekat, količine snežnih padavina u oblasti gde se nalazi objekat itd. Pozdrav
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs