Natur Hibridna Lazura za drvo - Bela 3l

Šifra: 51736
(0 ocena)
Opis proizvoda Natur Hibridna Lazura je specijalan lazurni premaz namenjen za zaštitu drveta izloženog ekstremnim vremenskim uslovima, taninske vrste drveta ( hrast ), egzote i obnavljanje starih premaza. Izrađena je od posebne kombinacije veziva na vodenoj bazi i transparentnih gvožđe oksida.
MP cena: 3.370 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 51736
Veleprodajna cena 2.808,33 RSD
Jedinica mere kom
Primena Drveni predmeti u enterijeru i eksterijeru: prozori, vrata, balkoni, baštenske garniture, ograde,za taninske i egzotične vrste drveta.
Prednosti Izražava prirodnu lepotu drveta i veoma je postojana. Odlično se pokazala i na ravnim površinama kao što su decking podovi.
Vrsta Hibridna Lazura
Tip Natur
Boja Bela
Pakovanje Kanta
Težina 3 l
Potrošnja 100gr/m2 prvi sloj, 70gr/m2 sledeći premaz.
Gustina 1,01 kg/l
Vreme sušenja Vreme sušenje (100g/m2 na 20C) : na prašinu 30 min, na dodir 60 min, nanošenje drugog sloja 3h, potpuno 24h.
Broj premaza 2-3
Priprema Podloge Preporučujemo da se drvo(maximalne vlažnosti 15%)prvo odmasti, prebrusi brusnim papirom 150-180 i otpraši.
Nanošenje Naneti četkom 2-3 premaza Hibridne lazure sa najmanje 3 sata razmaka između slojeva.Premaz je potpuno suv za 24 sata. Za obnavljanje starih premaza preporučujemo da se površina prebrusi, poprave se eventualna oštećenja sa akrilnim gitom i otpraši. Intezitet nijanse zavisi od vrste drveta, finoće obrade i broja nanosa.
Dodatne Informacije Proizvod poseduje serfikat za bezbednost igračaka (European standard EN 71 specifies safety requirements for toys.) Lagerovati na temperaturi od 5 - 35ºC ( ne sme da smrzne ! Sušenje mora biti na temperaturi iznad 14C. Podaci u uputstvu su za 20º C ( niža temperatura produžava , a viša skraćuje vreme sušenja ).
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: EKOLAK DOO
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020