Stiropor EPS A120 25gr - Ravne ivice - 80mm / 1m2

Šifra: 81250
(0 ocena)
Opis proizvoda Termoizolaciona ploča od ekspandiranog polistirena za područja sa većim pritisnim opterećenjima na sloj (u košuljicama podnih konstrukcija, u ravnim krovovima na kojima se kreću samo ljudi, ali ne vozila i mašine). Postojanost oblika i forme, dobre ekološke karakteristike, jednostavna za obradu. EPS - ekspandirani polistiren - izoluje pomoću vazduha, tj. najprirodnijeg “materijala” koji postoji. Vazduh je smešten u 3-6 milijardi ćelija po kubnom metru, što mu daje odlične termoizolacione osobine, a čini ga i apsolutno bezbednim po ljudsko zdravlje. AUSTROTHERM-ovi termoizolacioni materijali od EPS-a (ekspandiranog polistirena) pokazali su se u proteklih 50 godina kao najprikladniji materijali za ugradnju na tavanicama, zidovima, u krovovima i u podovima - kako u stambenim i poslovnim objektima, tako i u školama, bolnicama, hladnjačama itd.
MP cena: 736 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 81250
Veleprodajna cena 613,33 RSD
Jedinica mere m2
Primena U područjima sa većim pritisnim opterećenjima na termoizolacioni sloj (u košuljicama podnih konstrukcija, u ravnim krovovima na kojima se kreću samo ljudi, ali ne vozila i mašine):
• Ploča (Završna ploča; Međuspratna ploča; Ploča na koti terena);
• Krov (Ravan krov).
Prednosti • Za svođenje Vaših troškova grejanja na minimum, neophodna je sveobuhvatna termička izolacija Vaše kuće. Danas su na primer u Austriji (pogotovo u Beču) svi montažni, kao i većina stambenih objekata tzv. objekti niske energetske potrošnje;
• Ukoliko koristite termoizolaciju Austrotherm EPS®, sačuvaćete životnu sredinu (okolinu) čistom (kroz redukovanje prisustva štetnih materija poput CO2 , NOx , SO2 );
• Sve vrste materijala Austrotherm EPS® sastoje se od vazduha (procentualno čak 98%!). On ne iritira ljudski organizam (kožu, oči, pluća) pri dodiru, a podleže i permanentnoj kontroli kvaliteta u Austrothermo-vim laboratorijama i u eksternim institutima za ispitivanje materijala.
Tip A120
Materijal Ekspandirani Polistiren – EPS
Obrada ivica Ravne ivice
Boja Bela
Boja trake na pakovanju Crna
Tvrdoća (gr) 25
Debljina (mm) 80
Dimenzije (mm) 1000 x 500
Količina (kom/pakovanje) 6
Količina (m2/pakovanje) 3,0
Količina (m3/pakovanje) 0,240
Količina (m2/m3) 12,5
Neto površina ploče (m2) 0,50 / 0,4777
Koef. toplotne provodljivosti (W/mK) 0,034
Pritisna čvrstoća-10% stišljivosti (kPa) (12 t/m2) min. 120
Dozvolj. prit. opteretivost-2% stišljivosti (kPa) (3 t/m2) 30
Sadržaj ćelija Vazduh
Klasa gorivosti B1 (teško zapaljiv materijal)
Standard EN 13163
Dodatne Informacije Austrotherm je već godinama prepoznatljiv u Srbiji i u njenom okruženju kao lider u proizvodnji najkvalitetnijih termoizolacionih ploča na bazi ekspandiranog (EPS) i ekstrudiranog polistirena (XPS). Sa ovim proizvodima se kuće izoluju od podruma do krova. Značajno poglavlje predstavlja fasadna termoizolacija, a Austrotherm tu nudi kako termičku izolaciju sokle (Austrotherm XPS), tako i termoizolaciju fasadnog zida.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs