Isomat Plastiproof - Aditiv za vodonepropusnost armiranogbetona 5kg

Šifra: 55451
(0 ocena)
Opis proizvoda Plastifikator - aditiv za vodonepropusnost. Pogodan za pripremu vodootpornih betona sa poboljšanim fizičkim karakteristikama.
MP cena: 935 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 55451
Veleprodajna cena 779,15 RSD
Jedinica mere kom
Primena PLASTIPROOF je neophodno sredstvo za pripremu veoma čvrstih betona, izloženih betona, betona za pumpanje, itd. Pogodan je za sve tipove armiranobetonskih elemenata koji su stalno ili povremeno u kontaktu sa vodom, kao što su temelji, podrumi, rezervoari za vodu, tuneli, kanali, kanalizacije i rezervoari za tretiranje otpadnih voda, bazeni za plivanje, itd.
Prednosti PLASTIPROOF je tečni aditiv koji deluje kao plastifikator i sredstvo za vodonepropusnost armiranogbetona (ASTM C-494: Tip A), pružajuċi sledeċe prednosti: Značajno poveċava vodonepropusnost, bilo da je u pitanju voda pod pritiskom ili kapilarna absorpcija. Poboljšava obradivost bez dodavanja vode. Nema karakteristike aeranta. Ne sardži hloride niti druge korozivne sastojke. Kompatibilan je sa svim vrstama Portland cementa.
Vrsta Aditiv za vodonepropusnost armiranog betona
Tip Plastiproof
Boja Tamno braon
Pakovanje Kanister manji
Težina 5 kg
Potrošnja 0,2-0,5kg na 100kg cementa
Gustina (kg/l) 1,11
Nanošenje PLASTIPROOF može da se dodaje: • U vodu za mešanje tokom pripreme betona. • U gotov beton, neposredno pre upotrebe. U ovom slučaju, mešati još 3-5 minuta, kako bi se aditiv ravnomerno izmesao u betonskoj masi.
Dodatne Informacije Prekomerno doziranje može da prouzrokuje usporenje vezivanja, bez negativnog uticaja na finalnu čvrstoću.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs