PVC Tipl sa plastičnim udarnim klinom za termoizolacione ploče 160mm

Šifra: 82005
(1 ocena)
Opis proizvoda Tipl sa kružnim podmetačem od polietilena sa plastičnim udarnim klinom. Koristi se za mehaničko fiksiranje fasadnih termoizolacionih ploča.
MP cena: 12 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 82005
Veleprodajna cena 10,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Primenjuje se za mehaničko fiksiranje termoizolacionih ploča (stiropor, stirodur).
Vrsta Tiplovi
Materijal HDPE
Boja Bela
Dužina (mm) 160
Prečnik rupe (Ø mm) 10
Količina (kom/pakovanje) 250
Potrošnja 4-12 kom/m2 zavisno od upotrebe.
Sila izvlačenja iz betona i pune opeke (kN) 0,8
Sila izvlačenja iz zidnog bloka (kN) 0,8
Dodatne Informacije Tiplovi za fiksiranje termoizolacionih ploča za fiksiranje termoizolacionih ploča sa podlogom (najčešće zidom) ankerisanjem. Koriste se za dodatno fiksiranje, prethodno zalepljenih termoizolacionih ploča, za čvrstu podlogu (opeka, beton, blok...). Postavljaju se tako što prolaze kroz ploču ili sastave ploča (zavisno od tehnike koju majstor odabere), a ploče pridržavaju isperforiranim kružnim pločicama (glave tiplova, preporučenog prečnika 60mm). Preporučena dubina ankerisanja je od 40 do 50mm, zavisno od podloge za koju se termoizolacione ploče pričvršćuju. Dužina tiplova zavisi od debljine termoizolacionih ploča i proizvode se u više dimenzija. Zavisno od mesta ugradnje, prosečna potrošnja se kreće od 4 do 6 kom/m² na ravnim i neizloženim površinama, do 10 do 12 kom/m² na uglovima koji su izloženi udarima vetrova. Kvalitet tiplova u velikoj meri zavisi od upotrebljenih materijala za njihovu proizvodnju.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs