Kalorifer Trofazni 12kW 25W 380V - Bešumni

Šifra: 58233
(0 ocena)
Opis proizvoda Električni kalorifer je uređaj čija je primena neograničena, tako da se može upotrebljavati u domaćinstvima, halama, restoranima I radnim prostorijama gde se zahteva čisto I bezbedno grejanje. Zagrevanje se vrši veoma brzo I ekonomično I u najhladnijim vremenskim prilikama, uz potpuno očuvanje ekološke sredine. Uređaj može da se postavi u bilo koji deo prostorije. Ima veliku brzinu zagrevanja, te se željena temperature postiže za vrlo kratko vreme, što ga čini veoma ekonomičnim. Tehničko rešenje kalorifera omogućava dug vek trajanja I pouzdan rad.
MP cena: 21.800 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 58233
Veleprodajna cena 18.166,67 RSD
Jedinica mere kom
Vrsta Bešumni
Tip Trofazni
Snaga (KW) 12
Snaga Ventilatora (W) 25
Napon (V) 380
Zagreva prostor (m2/m3) 75 / 200
Opseg regulacije temperature (°C) 0 - 35
Protok vazduha (m3/h) 1250
Osigurač (A) 3 x 20
Dimenzije (mm) 340 x 380 x 440
Težina (kg) 15
Dodatne Informacije Uređaj zahteva takozvano visoko postavljanje. Treba ga postaviti na visini od najmanje 1,8m iznad poda, odnosno najmanje 25cm od bočnog zida I od plafona, dok udaljenost zadnje stranice kalorifera od zida treba da bude najmanje 20cm kako bi se obezbedila bolja efikasnost I nesmetana cirkulacija vazduha. Podloga na kojoj je uređaj postavljen treba da bude ravna, stabilna, čvrsta I suva. Pri radu uređaj ne sme da se pokriva da ne bi došlo do pregrevanja. Isporučuje se sa priključnim kablom, utikačem I preciznim sobnim termostatom.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: MAK TRADE GROUP DOO
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020