Maximal G - Gipsani mašinski malter 30kg

Šifra: 51801
(1 ocena)
Opis proizvoda Maximal® G je gotovi gipsani malter, namenjen za mašinsko i ručno malterisanje svih nosivo sposobnih spoljašnjih i unutrašnjih zidnih površina. Gipsani malter – je mešavina jednog dela građevinskog gipsa i drugog dela peska uz dodatak vode.
MP cena: 565 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 51801
Veleprodajna cena 470,83 RSD
Jedinica mere kom
Primena Ovaj malter se ne koristi za zidanje već samo za malterisanje. Najčešće se upotrebljava za saniranje nekih nepravilnosti na unutrašnjim zidovima. Pošto gips upija vlagu iz vazduha koristi se pre svega u zatvorenim i suvim prostorijama.
Vrsta Gipsani mašinski malter
Tip Maximal G
Pakovanje Džak
Težina (kg) 30
Potrošnja Približno 14 kg/m² za 10 mm debljine za ravne površine. Kod zidova koji su rađeni ciglom, gde su fugne duboke i široke potrebno je iste predhodno ispuniti pre malterisanja.
Temperatura rada Optimalna radna temperatura od +5°c do +25°c, pri čemu i vazduh i površina na koju se nanosi malter moraju biti u ovom temparaturnom opsegu.
Nanošenje Malter se nanosi mašinski i odmah nakon toga se grubo poravnava aluminijumskom »h« letvom. Posle delimičnog sušenja vrši se odstranjivanje viška meterijala, malter se »otvara« aluminijumskom »t« letvom ili rešetkastim strugačem (rajbnom). Površina posle ove obrade ostaje gruba. Nakon »otvaranja« površina se kvasi vodom i perdaši čime se dobija fini konačni izgled. Minimalna debljina sloja je 1,5 cm. Za neravne površine gde je potrebno nanositi malter u debljem sloju, nanošenje vršiti ponavljanjem sa pravljenjem pauze ali dok predhodni sloj još nije vezao. Za podloge koje su jako upijajuće potrebno je iste pripremiti. Grundirati cementnim špricem ili Maxikril® - hidrosol podlogom. Kod podloga koje su slabo upojne i glatke koristiti Rologrund® podlogu, prema uputstvu proizvođača.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs