Maxikril Koncentrat - Akrilna podloga 1l

Šifra: 51796
(1 ocena)
Opis proizvoda Maxikril koncentrat je akrilna vodena disperzija, izrazito otporna na vodu.
MP cena: 354 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 51796
Veleprodajna cena 295,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Upotrebljava se za impregnaciju raznih podloga (cigle, betona, vlaknasto – cementnih podloga i sl.), a pre nanošenja disperzionih boja i dekorativnih fasadnih maltera. Maxikril koncentrat se lako nanosi, brzo suši i kvalitetno impregnira podlogu. Premazane površine su ujednačene, manje upijaju i poboljšavaju adheziju završnih materijala. Suvi premazani film je bezbojan. Maxikril koncentrat ne koristiti ukoliko se za završne radove primenjuju silikatne, silikonske boje ili silikatni, silikonski dekorativni malteri.
Vrsta Akrilna podloga
Tip Maxikril Koncentrat
Pakovanje Kanta manja
Težina 1 l
Potrošnja Od 20-30 g/m2 u zavisnosti od hrapavosti i upojnosti podloge.
Temperatura rada Optimalna radna temperatura je od +10°c do +25°c. Ne sme se raditi ispod +5°c, kao i po kiši, magli, jakom suncu i vetru.
Nanošenje Površine koje se premazuju treba da budu nosivo sposobne, suve, očišćene od prašine, masnoća, trošnih delova i starih premaza. Pre upotrebe maxikril koncentrat razrediti vodom u odnosu 1:9. Nanošenje vršiti četkom, valjkom ili mašinom za špricanje. Vreme sušenja je 6 časova na sobnoj temperaturi. Posle upotrebe, alat odmah oprati vodom.
Dodatne Informacije 12 meseci u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži pri temperaturi od +5°c do +25°c, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs