Moment Fix Express - Profesionalni Montažni lepak 375gr

Šifra: 53500
(5 ocena)
Opis proizvoda Moment Fix Express je profesionalni montažni lepak na bazi rastvarača sa izuzetnom snagom lepljenja (Instant tack), koji smanjuje potrebu za dodatnim mehaničkim fiksiranjem (npr. trake, ekseri i sl.).
MP cena: 750 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 53500
Veleprodajna cena 625,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Lepak na bazi rastvarača, vodootporan, za spoljni i unutrašnju upotrebu, za upijajuće i neupijajuće površine. Nakon sušenja se može bojiti. Lako se nanosi na niskim temperaturama. Može se koristiti u vlažnim uslovima.
Prednosti Lepi se vrste materijala: Drvo; Cigla; Keramika; Fazer ploče; Šperploče; Gipsane table; Beton; Kamen; Medijapan; UPVC; Plastiku.
Vrsta Lepak
Tip Moment Fix Express
Pakovanje Boca
Težina 375 gr
Priprema Podloge Površine moraju biti čiste, bez prašine, masti i ulja. Na vlažnom drvetu prvo ukloniti površinsku vodu.
Nanošenje Ako koristite kartušu, odseći vrh kartuše, naviti brizgaljku na kartušu i odseći vrh pod određenimuglom i veličinom otvora (oko 6mm).

• Naneti 1 ili 2 pravoliniske trake. Ne čekati već odmah pritisnuti površine. Otvoreno vreme je 6 minuta
• Korekcija moguća u okviru od 2 minuta
• Očistiti ostatak lepka krpom ili alkoholom.
Dodatne Informacije Oko 11m za traku debljine 6mm. Lepak ima inicijalnu moć lepljenja nakon 1 sekunde. Krajnja snaga lepljenja se postiže nakon 24 časa nakon sušenja na sobnoj temperaturi.
Trik sa čačkalicom: Kako biste sprečili curenje lepka po celoj površini kada lepite, ubacite čačkalicu u lepak i lagano pritisnite. Čačkalica će zadržati lepak i spečiće razlivanje.
Šta je porozan materijal?: Porozni materijali su materijali koji dozvoljavaju tečnostima da prolaze kroz njih delimično ili potpuno npr. drvo, stakleno vlakno, pluta. Neporozni materijali, sa druge strane, ne dozvoljavaju tečnostima da prolaze kroz njih npr. staklo, metal, plastika
Čišćenje sa kartama: Kada ste gotovi sa lepljenjem, uzmite kartu za igranje , savijte je i uz pomoć nje uklonite ostake lepka sa predmeta koji ste lepili. To je najlakši način da uklonite ostatke lepka.
Koliko mi je lepka potrebno?: Kako bi se dobila snažna veza, preporučujemo 200 do 400 g lepka po kvadratnom metru.
Bolja kontrola: Ako koristite kartušu, dobra ideja je da isečete štrcaljku u V-obliku. Na taj način ćete moći da kontrolišete protok lepka kada ga nanosite.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


mladen | 05/10/2017 Koliko je potrebno moment fix lepka (broj kartusa) za lepljenje plafonskih garnisni duzine 8 metar?
Velog: Poštovani, preporučujemo 200 do 400 gr lepka po kvadratnom metru, da bi se dobila snažna veza.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs