Zaptivna Butil traka za izolaciju MS 100 - 10cm x 10m

Šifra: 99031
(0 ocena)
Opis proizvoda Fleksibilna zaptivna traka za hidroizolaciju raznih spojeva, samolepljiva od obložene butil gume. Netkani polipropilen omogućava sposobnosti vezivanja za sve vrste cementa ili lepkova.
MP cena: 2.790 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 99031
Veleprodajna cena 2.325,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Koristi se za trajno i sigurno zaptivanje spojeva i pukotina u raznim hidroizolacijskim sistemima ispod keramičkih ili kamenih pločica, bilo da se radi o spoljašnjem ili unutrašnjem delu građevine kao što su kupatila, tuševi, bazeni, terase. Profiflex traka otporna je na hidrostatski pritisak, na habanje, uticaje različitih hemikalija i temperaturne razlike.

Podloga mora biti čvrsta i stabilna, suva, otprašena i počišćena od drugih labavih komponenti koje bi mogle uticati na smanjenu prijonjivost. Rupice i neravnine se moraju obraditi pogodnim reparaturnim sistemima. Labave komponente kao što je cementno mleko, različiti premazi i slično se moraju ukloniti adekvatnim merama ko što je peskarenje ili štemanje pogodnim alatom. Zamešajte hidroizolacijski cement ili lepak sa odgovarajućim mikserom sve prema uuputstvu proizvođača.
Cement ili lepak nakon toga naneti sa špahtlom, gletericom ili četkom na tretiranu podlogu. Zatim položite MS 100 traku za zaptivanje na tako sveže naneseni cement ili lepak i lagano je pritisnite sa odgovarajućim alatom sve dok cement ili lepak u potpunosti penetrira u podlogu. Nakon završene radnje ponovo zatim razmažite cement ili lepak u sistemu mokro na mokro dok podloga bude u potpunosti prekrivena.
Tip Zaptivna traka
Težina (gr/m2) 850
Širina (cm) 10
Dužina (m/rol) 10
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: OLUK TRGOVINA DOO
Zemlja Porekla: EU
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020