Panel Ograda - Obična - Ø3,8mm / 50x50mm / 1,0x2,0m / 1m2

Šifra: 34600
(0 ocena)
Opis proizvoda Panelne ograde izrađuju se od čelične žice različite debljine. Koriste se za ograđivanje individualnih stambenih, i poslovnih objekata. Pored široke upotrebe u građevinarstvu na industrijskim i poslovnim objektima, panelne ograde imaju svoju primenu i u kućnim varijantama mogu služiti za ograđivanje kućnih dvorišta i manjih porodičnih parcela.
MP cena: 690 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 34600
Veleprodajna cena 575,00 RSD
Jedinica mere m2
Primena Pored široke upotrebe u građevinarstvu na industrijskim i poslovnim objektima, panelne ograde imaju svoju primenu i u kućnim varijantama mogu služiti za ograđivanje kućnih dvorišta i manjih porodičnih parcela.
Prednosti Njihova, osnova prednost u odnosu na ostale tipove ograda, dolazi do izražaja pre svega u lakom održavanju, jer ne podležu koroziji zbog dobre antikorozivne zaštite koja se sastoji u toplom cinkovanju i plastifikaciji dajući time višestruku prednost i veliku potražnju na tržištu u odnosu na svoje konkurente. Način montaže panelne ograde štedi vreme i novac jer nemate potrebe za dodatnim radovima tipa rezanje, varenje, farbanje.
Vrsta Ograda - Panel
Otvor Okaca (mm) 50 x 50
Visina (m) 1,00
Dužina (m) 2,00
Debljina Ø (mm) 3,8
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs