Boja za Školske Table - Crna 750gr

Šifra: 51729
(0 ocena)
Opis proizvoda Boja za školske table je ekološki proizvod na bazi akrilnog veziva , punila i aditiva. Nema neprijatnih mirisa i jednostavna je za nanošenje. Ekološki proizvod veoma pogodan za aplikacije u dečijim sobama i sličnim prostorima.
MP cena: 930 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 51729
Veleprodajna cena 775,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Može se nanositi na drvo , medijapan , zidove , ciglu , gips... Na dobijenoj površini se dobro piše kredom i lako se briše . Površina na koju se nanosi premaz mora biti ravna, očišćena od masnoća i blago zabrušena. Kod nanošenja na zidove obavezno naneti podlogu za krečenje u jednom ili dva sloja u zavisnosti od poroznosti.
Vrsta Boja za Školske Table
Tip Boja za školske table
Boja Crna
Površina boje Mat
Pakovanje Konzerva
Težina 750 gr
Potrošnja 100-150gr/m2
Vreme sušenja Boja je suva 24 sata od nanošenja poslednjeg sloja a potpunu zrelost postiže nakon 7 dana.
Nanošenje Kod novih drvenih površina prvo naneti Natur akrilni lak osnovni . Ako je površina već ofarbana treba je samo lepo zabrusiti . Boja za školske table je spremna za upotrebu , treba je samo dobro promešati . Ako je neophodno može se razrediti sa vodom max. do 5 % . Nanosi se četkom , valjkom ili prskanjem pištoljem u dva do tri sloja sa vremenskim razmakom od 4 - 5 sati i međufaznim brušenjem. Površina se čisti sa mekom krpom ili sunđerom nakvašenim vodom sa malo neutralnog deterdženta. Preporučuje se radna temperatura od 20 - 25 C i vlažnost vazduha niža od 80% . Ne raditi na temperaturi nižoj od 10 C . Alat po upotrebi oprati vodom.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Jana | 07/05/2020 Poštovani, da li se ova potrošnja 100-150 g po metru kvadratnom odnosi na jedno nanošenje farbe sa efektom školske table? Koliko puta treba farbu naneti valjkom? Hvala
Velog: Poštovana, odnosi se na jedan premaz. Biće dovoljno jednom naneti farbu valjkom. Pozdrav
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs