Plastificirana Sajla - 4/5mm - 7x7+PVC / 1m

Šifra: 37289
(0 ocena)
Opis proizvoda Bez straha možete se osloniti i na plastificirane sajle u svakoj vremenskoj neprilici. Izdržavaju i najgore kiše, oluje i vetrove. Sajla ili čelično uže se pravi od upletenih niti čelika, međutim, mogu se proizvoditi i od raznih drugih materijala. Razlikuju se po svojoj nameni i svojstvima. Za sajle je karakteristično da su kruće od običnih kanapa i samim tim i izdržljiviji. Uže se sastoji od 7 obavijenih oko jezgra, koje može biti vlaknasto ili čelično. Svaki struk se sastoji od više žica (7) obavijenih oko jezgra koje je najčešće čelična žica, a ređe vlaknastog porekla. Zatezna čvrstoća 1770 N/mm2.
MP cena: 54 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 37289
Veleprodajna cena 45,00 RSD
Jedinica mere m
Primena Koriste se za vuču, ugrađuju se u svaku industrijsku mašinu, auto, motor, koriste ga odžačari, vodoinstalateri i građevinari. Zbog njegove jačine ima široku primenu. Idealni su za pokretanje raznih mašina i mehanizama. Koriste se za primeni u domaćinstvu, poljoprivredi, stočarstvu, šumarstvu i sl.
Vrsta Plastificirane sajle
Prečnik Ø (mm) PVC 4/5
Količina (m/kotur) 100
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs