Šamotna Opeka 25x12,3x6,5cm

Šifra: 21152
(0 ocena)
Opis proizvoda Šamotna opeka je izrađena od kvalitetnog vatrootpornog materijala. Izdržava temperature do 1.200ºC. Služi za oblaganje prostora izloženih visokim temperaturama, kamina, peći, za različite dekoracije i sl.
MP cena: 330 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 21152
Veleprodajna cena 275,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Služi za oblaganje prostora izloženih visokim temperaturama, kamina, peći, za različite dekoracije i sl. Šamotne vatrostalne opeke su našle primenu u domaćinstvima I skoro svim toplotnim agregatima i granama privrede, uz najznačajnije prisustvo u železarama, livnicama, obojenoj metalurgiji, opekarskoj industriji kao i kotlogradnji.
Dimenzije (cm) 25 x 12,3 x 6,5
Težina (kg/kom) cca 4,5
Potrošnja (kom/m2) 32
Dodatne Informacije U ponudi imamo I Šamotni komplet od šamotnog brašna i staklene vode. Kao vatrostalni malter koji služi za oblaganje ložišta šporeta, peći, spajanje elemenata dimnjaka i lepljenje kiselootpornih pločica i slično. Pri oblaganju peći šamotnim pločama, treba paziti na debljinu ploča. Ploča ne sme biti suviše tanka jer bi pukla na odredjenoj temperaturi, ali ni suviše debela. Ukoliko niste sigurni koja vam je dimenzija ploče potrebna, možete nas kontaktirati i zajedno ćemo naći pravo rešenje.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Dragisa Milovanovic, dragisa.milovanovic@elfak.ni.ac.rs | 03/04/2019 Zelim izolovati pec na drva od kuhinjskog elementa izmedju kojih je rastojanje 6cm, po dubini 20cm i visine 85cm. Sta mi preporucujete a da to ne iygleda ruzno.
Velog: Poštovani, pa sa šamotnim opekama može izgledati lepo urađeno. Imamo na stanju šamotne opeke različitih dimenzija, pa dođite pogledajte.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs