Bitumi sprej - Tečni bitumen u spreju Crni 500ml

Šifra: 56700
(0 ocena)
Opis proizvoda BITUMI Sprej je zaštitni omotač na bazi bitumenske gume idealan za hidroizolaciju i zaptivanje na: krovovima, vlakno-cementnim pločama, terasama, savijenim pločicama, kanadskim pločicama, olucima, dimnjacima, svetlarnicima, rezervoarima za prikupljanje vode, oplatama, zidovima, prelivima, pukotinama na zidovima , otvori za vazduh, okviri, za farbanje i zaštitu cvetnih kutija, fontana, vaza, zaštitu površina uronjenih u vodu, stubova, stubova i priveza. Idealno za sve površine, posebno je pogodno za: drvo, limove, aluminijum, čelik, beton i bitumen; drži se i štiti bez potrebe za intervencijom četkom ili valjkom.
MP cena: 1.110 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 56700
Veleprodajna cena 925,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Idealan za hidroizolaciju i zaptivanje na: krovovima, vlakno-cementnim pločama, terasama, savijenim pločicama, kanadskim pločicama, olucima, dimnjacima, svetlarnicima, rezervoarima za prikupljanje vode, oplatama, zidovima, prelivima, pukotinama na zidovima , otvori za vazduh, okviri, za farbanje i zaštitu cvetnih kutija, fontana, vaza, zaštitu površina uronjenih u vodu, stubova, stubova i priveza.

Idealno za sve površine, posebno je pogodno za: drvo, limove, aluminijum, čelik, beton i bitumen; drži se i štiti bez potrebe za intervencijom četkom ili valjkom.

Omogućava inkapsuliranje i učvršćivanje oštećenih površina betonskih krovova, fiksiranje, pokrivanje, oštećenje ili nelepljenje plašta i plašta, zatvaranje rupa i usitnjavanje čak i trajno. Pokriva i štiti površine bez oštećenja. Ima dugotrajno zaštitno dejstvo; ako se koristi periodično najmanje dva puta godišnje.

Način upotrebe:
Uverite se da su površine koje treba tretirati čiste, suve i odmašćene. Pre upotrebe dobro protresite limenku. Maskirajte mesta koja treba da budu zaštićena lepljivom trakom. Nanesite ravnomerno na delove koji se tretiraju i na susedne površine, prskajte sa udaljenosti od oko 20-30 cm.

Za popunjavanje i hidroizolaciju područja sa značajnim prazninama, nastavite sa sledećim slojevima (u razmaku od najmanje 8 sati, tako da se prethodni sloj potpuno osuši), sve dok se ne stvori jednoobrazni pokrivajući omotač, koji uklanja razmake između različitih slojeva materijala.

Ako su praznine veoma važne (> 0,5 cm), pre nego što nastavite, ispunite šupljinu materijalom kao što su kanapi, tkanina, papir ili karton. Na bilo koju površinu naneti najmanje 2 sloja proizvoda. Da biste omogućili ponovnu upotrebu cilindra, jednom ga upotrebite, okrenite ga naopako i lagano pritisnite na mlaznicu da biste je očistili.

Temperatura nanošenja + 5 ° / + 40 ° C.
Vreme sušenja: 10-20 minuta na dodir u zavisnosti od vlažnosti i temperature, 2-8 sati dubine (potpuno sušenje)
Vrsta Tečni bitumen u spreju
Težina (ml) 500
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: EUROKOLOR DOO BEOGRAD / SARATOGA INT. SFORZA SPA ITALY
Zemlja Porekla: EU
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020