Sika MiniPack Waterproofing Mortar 5kg - Hidroizolacioni malter 5kg

Šifra: 54065
(11 ocena)
Opis proizvoda Sika® MiniPack Waterproofing Mortar je jednokomponentni hidroizolacioni malter koji je spreman za upotrebu.
MP cena: 890 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 54065
Veleprodajna cena 741,67 RSD
Jedinica mere kom
Primena Sika® MiniPack Waterproofing Mortar je posebno predviđen za hidroizolaciju i zaštitu temelja, podzemnih ili delimično ukopanih zidova itd. Može da se nanosi na beton, građevinske blokove i cementni malter itd.
Prednosti • Može da se nanosi direktno na većinu temeljnih podloga (zidane konstrukcije, beton, blokovi itd)
• Dobro prijanjanje
• Sive boje cementa
• Brzo stvrdnjavanje, kratko vreme čekanja pre ponovnog punjenja
• Dobra ugradljivost
Vrsta Hidroizolacioni malter
Tip MiniPack Waterproofing Mortar
Boja Siva
Pakovanje Vreća
Težina (kg) 5
Potrošnja Zavisi od hrapavosti podloge, profila površine i debljine nanetog sloja. Okvirno, oko 1,8 kg praha po mm debljine. Mešani sadržaj 1 plastične vreće daje oko 3,1 l maltera ili pokriva površinu od oko 2m2 .
Gustina 2,00 kg/l
Temperatura podloge (°C) +5 min / +35 max
Temperatura ambijenta (°C) +5 min / +35 max
Odnos mešanja 1,25l vode na 5 kg praha
Veličina zrna Dmax (mm) 0,3
Debljina sloja (mm) 1,00-4,00
Hemijski sastav Portland cement, odabrani agregati i aditivi.
Kvalitet Podloge Podloga mora biti strukturno zdrava i bez tragova prašine, trošnih i rasutih delova, cementnog mleka, ulja, masti i drugih kontaminirajućih materija itd.
Priprema Podloge Podlogu pripremiti primenom odgovarajućih mehaničkih tehnika, kao što je ispiranje mlazom vode pod visokim pritiskom, pneumatski alati, peskiranje, obrada čekićem itd. Takođe, potrebno je prethodno propisno navlažiti podlogu tako da se dobije zasićena podloga sa suvom površinom.
Postupak mešanja Sika® MiniPack Waterproofing Mortar može da se meša električnom mešalicom sa malim brojem obrtaja (< 500 o/min). Takođe, može da se meša i ručno u malim količinama. Vodu sipati u tačnoj razmeri u odgovarajuću posudu za mešanje. Uz lagano mešanje dodati prah u vodu. Dobro mešati najmanje 3 minuta dok se ne postigne neophodna konzistencija.
Nanošenje Sika® MiniPack Waterproofing Mortar može da se nanosi tvrdom četkom, četkom za nanošenje lepka, gumenim valjkom ili gletericom u 2 ili 3 sloja. Pravac nanošenja treba biti poprečan između slojeva.
Čišćenje Odmah nakon upotrebe sav alat i opremu za nanošenje materijala očistiti vodom. Očvrsli i/ili osušeni materijal uklanja se isključivo mehaničkim putem.
Dodatne Informacije 9 meseci od datuma proizvodnje ukoliko se propisno skladišti u neoštećenom i neotvorenom originalnom pakovanju u suvim i svežim uslovima.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs