Sika MonoTop 109 - Hidroizolacioni malter 5kg

Šifra: 54065
(2 ocena)
Opis proizvoda Sika MonoTop®‐109 WaterProofing je jednokomponentni, cementni malter za hidroizolaciju sa konzistencijom za nanošenje četkom. Upotreba Sika MonoTop 109 WaterProofing je posebno predviđen za hidroizolaciju i zaštitu temelja, podzemnih ili delimično ukopanih zidova itd. Može da se nanosi na beton, građevinske blokove i cementni malter itd. Karakteristike / prednosti Može da se nanosi direktno na većinu temeljnih podloga (zidane konstrukcije, beton, blokovi itd) 
MP cena: 1.390 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 54065
Veleprodajna cena 1.158,33 RSD
Jedinica mere kom
Primena SikaMonoTop 109 WaterProofing posebno je dizajniran za hidroizolaciju manjih površina na podrumskim zidovima, manjim jezercima ili tankovima i podzemnim građevinama.
Prednosti • Jednokomponentan, samo dodati vodu;
• Dobra prionjivost na različite podloge;
• Jednostavna i brza ugradnja četkom;
• Nanosi se direktno na ciglu, beton i temelje od kamenih blokova.
Vrsta Hidroizolacioni malter
Tip MonoTop 109
Boja Siva
Pakovanje Vreća
Težina (kg) 5
Potrošnja ~1.5 kg/m² za 1mm debljine
Gustina 1,50 kg/l
Odnos mešanja 1,25l vode na 5 kg praha
Priprema Podloge Podloga mora biti čista, suva i bez prašine, masnoća i bez labavih delova. Pukotine ili spojeve treba zatvoriti. Pre ugradnje površinu
temeljno navlažiti, pri tome izbegavati stajaću vodu. NE nanositi na žbuku, gips‐karton ploče, anhidridne estrihe, drvo, obojane površine, bitumen i sl.
Postupak mešanja Uliti vodu u kantu. Lagano dodavati prah neprestano mešajući najmanje 3 minuta do postizanja homogene smese.
Nanošenje Proizvod se može nanositi četkom, špahtlom ili glatkim gleterom u 2 do 3 sloja. Da bi se osiguralo dobro prodiranje i prionjovst na podlogu, prvi sloj obavezno naneti četkom. Sledeći sloj može se naneti četkom (križno) ili gleterom nakom što se prethodni dovoljno osušio (cca. 4‐6 sati), ali unutar 12 sati. U svakom slučaju, ukupna debljina ne sme preći 4 mm.
Čišćenje Alat i opremu očistiti s vodom odmah nakon upotrebe. Očvrsli i/ili vezani materijal može se ukloniti samo mehanički.
Dodatne Informacije Skladišti u originalnom, neotvaranom i neoštećenom, zatvorenom
pakovanju, u suvim uslovima pri temperaturi između +5°C i +30°C.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: SIKA SRBIJA DOO
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020