Rezana građa - Štafna - 5x8cm / 3m / m

Šifra: 41031
(7 ocena)
Opis proizvoda Rezana ili drvena građa je materijal koji se koristi za izradu krovnih konstrukcija. U drvenu (rezanu) građu spadaju: grede, daske, fosne, štafne, letve I podletve. Vrlo je bitno da izaberete kvalitetnu drvenu (rezanu) građu, jer je ona nosilac krovopokrivačkih materijala, koji u većini slučajeva nisu laki (npr. crepovi, tegola, onduline). Takođe je veoma bitno da drvena (rezana) građa bude suva i dobro zaštićena pre njene ugradnja na objekat. Velog nudi veoma kvalitetnu rezanu građu, i prateću opremu za postavljanje I zaštitu rezane građe. Takođe, napominjemo da kod nas možete pogledati I kvalitetne krovne pokrivke (crep, salonit, tegola, onduline, leksan).
MP cena: 140 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 41031
Veleprodajna cena 116,67 RSD
Jedinica mere m
Primena Drvena (rezana) građa je materijal koji se koristi za izradu krovnih konstrukcija.
Materijal Jelovo drvo
Klasa Građevinska štafna
Dimenzije (cm) 5 x 8
Dužina (m) 3
Dodatne Informacije Jela i smreka vrlo su srodne i zbog svojih dobrih mehaničkih svojsatva ubrajaju se u najčešće obrađivane vrste drveta. Koriste se za izradu građevinske stolarije (prozora, vrata, dovratnika), podova (brodskih podova), zidova (masivnih zidova i zidnih obloga - lamperije, poluoblica), profiliranih letvica, lepljenih ploča, furnira muzičkih instrumenata, masivnih i lameliranih krovnih, zidnih i podnih građevinskih konstrukcija, građevinske oplate, iverice, celuloze, papira.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Đorđe | 27/01/2020 Poštovani, zanima me koja je težina jedne štafne 5x8 cm / 3m ili koliko bi otprilike koštala poštarina za 12 štafni 5x8 cm / 3m (ukupno 36m 5x8) (grad Užice).
Velog: Poštovani, štafne se preuzimaju kod nas u Salonu, nema mogućnosti slanja kurirom.
DALIBOR | 15/02/2019 KOLIKO LETAVA DUGAČKIH TREBA ZA 100 KVADRATA ZA KROV I KOJA SE CENA KREĆE SAMO PITAM
Velog: Poštovani, zavisi od konstrukcije, mi ne postavljamo konstrukciju samim tim i ne znamo koja dužina Vam treba. Kao što vidite Štafne su dužina 3 i 4m, a cena po 1m je 120 dinara.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs