Staklena prizma - Blok / Ljubičasta

Šifra: 22300
(3 ocena)
Opis proizvoda Birajući kristalno čiste staklene prizme za svoj dom ili kancelariju, dozvoljavate sebi da živite ili radite u drugačijem ambijentu. Njihova posebnost se ogleda u tome što propuštaju svetlost i specifičan su dekorativni element. Kada razmišljamo o zidanju i budućem izgledu stambenog ili poslovnog prostora, ne bi trebalo da zaboravimo na staklene prizme. Postoje različiti dezeni I boje, kao I transparent staklena prizma. Težina cca 2,3kg.
MP cena: 299 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 22300
Veleprodajna cena 249,17 RSD
Jedinica mere kom
Primena Zidovi od staklenih prizmi imaju osobinu svetlosne propustljivosti, sigurnosti, toplotne i zvučne izolacije, a razne šare i boje daju mnogo mogućnosti za upotrebu u dekorativnom smislu. Ne treba koristiti staklene prizme za gradnju nosećih zidova.
Dimenzije (cm) 19 x 19 x 8
Količina (kom/m2) 25
Boja Ljubičasta
Dodatne Informacije Prizme su veoma dekorativan i funkcionalan građevinski elemenat koji se u svetu, a u poslednjih nekoliko godina i na našim prostorima sve više koristi za ulepšavanje enterijera i eksterijera. Primenom staklenih prizmi u građevinarstvu mogu se ostvariti različiti efekti. Najčešce se upotrebljavaju za svetlarnike, ograde na balkonima i terasama, tuš kabine, šankove, a idealne su za prostorije sa nedostatkom svetlosti. Zidovi mogu biti ravni i polukružni, a prizma se može postavljati i na podove da bi propuštala svetlost kroz tavanicu.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Danica | 21/06/2017 Mene zanima koja je cena staklene prizme za svetlarnik od 2m duzine i 1m visine?
Velog: Poštovana, to je 2m2 znači 50 komada staklene prizme. Pozdrav
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs