Rizla - Teraco zrno - Bela 50kg

Šifra: 99504
(59 ocena)
Opis proizvoda Teraco je materijal sa mnogo prednosti. Izuzetno je lep, a zbog načina ugradnje (na licu mesta) se boja i oblik šara može prilagoditi zahtevima dizajnera dajući unikatan rezultat. Izuzetno je trajan. Kada ga ugradite, trajaće decenijama, čak i vekovima. Teraco je zdrav i ekološki materijal. U njegovom sastavu nema hemikalija opasnih po ljudsko zdravlje, a prilikom održavanja se preporučuje izbegavanje agresivnih sapuna i različitih ulja, i korišćenje tople vode i neutralnog sredstva za čišćenje.  Upravo sve ove osobine, uz izuzetnu lepotu, čine vrednost teraco poda. Imamo ih u beloj varijanti, i u boji.
MP cena: 990 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 99504
Veleprodajna cena 825,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Teraco zrna se koriste u građevinarstvu za kulir plast, prani kulir, teraco podove i sl. Imaju primenu i kao rizla koja se koristi za ulepšavanje staza. Takođe se koriste i za posipanje grobnih mesta. Teraco se pre svega koristi za podove, međutim u kuhinjama se može koristiti i za zidove koje želimo da zaštitimo od vode, kao i za izradu radnih površina u kuhinji, iako se ovakva upotreba na našim prostorima sreće retko. Materijal je veoma zahvalan i praktičan - vodootporan je i lak za održavanje. Tvrd je i relativno hladan materijal na dodir, i uglavnom se u enterijerima ugrađuje u prostorije u kojima se ljudi ne zadržavaju dugo. Sve ove osobine doprinele su korišćenju teraca prevashodno u prostorijama u domu gde postoji velika upotreba vode i gde je potrebno imati pod koji se lako održava - kupatilo i kuhinja, predsoblje kao i terasa. Doduše, danas se teraco koristi relativno retko u ovim prostorijama, zamenila ga je keramika, i u privatnim kućama je uglavnom ostao popularan za upotrebu u eksterijeru (terase i balkoni... ).
Pakovanje Džak
Tip Rizla
Težina (kg) 50
Boja Bela
Granulacija • Brašno;
• Griz;
• 1 (2-4mm);
• 2 (4-7mm);
• 3 (7-12mm).
Dodatne Informacije Teraco je prirodan proizvod, izumljen pre više stotina godina u severnoj Italiji. Po priči, umetnici koji su se bavili mozaikom i vajari su na svoje terase bacali otpatke - sitne deliće mermera i drugih materijala - koji su im preostajali prilikom rada. Vremenom, ti komadići su se čvrsto utabali u zemlju tvoreći svojevrsnu, praktičnu ali i estetski veoma dopadljivu, podlogu. Vremenom su majstori naučili kako da povežu mermerne i druge komadiće i opiljke sa stabilnijom glinenom bazom, kao i način da ovakvu podnu oblogu uglačaju do visokog sjaja. Tako je počela viševekovna istorija teraco podova u obliku kakav imamo danas. Teraco se može obrađivati ili polirati nakon postavljanja. Ima veliku gustinu i čvrstoću i veoma je otporan na vodu. Teraco je otporan na alkale i razređivače, ali može biti veoma osetljiv na kiseline (npr. sokovi, sredstva za čišćenje na bazi sirćeta).
Deklaracija Uvoznik / Proizvođač: Union Promet Plus DOO
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Milan | 13/05/2022 Da li može da se učvrsti zdravo sa lepkom ili cementom? I koliko bi mi trebalo da pokrijem 10m2 zemlje? Hvala i pozdrav
Velog: Poštovani, može svakako da se učvrsti sa lepkom. Otprilike jedan džak je dovoljan za 2m2. Pozdrav
Gordana | 22/03/2019 Poštovani, da li šaljete Brzom poštom, i kolika je poštarina ako znate
Velog: Poštovani, poštarina za 50kg paket iznosi 1330 dinara.
dragica@bazarpetrovac.com | 19/04/2018 Pošto imate 3 boje rizle za liveni teraco-brušeni, moje pitanje za Vas je: da li imate boju za farbanje rizle i kojom se bojom farba (treba mi žuta i braon, pored tri postojeće boje)? Hvala unaped na odgovoru. Pozdrav
Velog: Poštovani, imamo samo belu, crnu i crvenu boju nemamo više drugih boja, takođe nemamo boju za samu rizlu. Pozdrav
Tamara | 05/03/2018 Dobro vece koliko bi islo kg na m kvadratni,nasula bi grobno mesto,tj grobnicu od 6 mesta,mogu dodatno da vam posaljem kvadraturu?
Velog: Poštovana, jedan džak od 50kg je dovoljan za 2-3 m2.
Lav | 31/01/2018 Postovani, Kako da naznacim koji tip granulacije zelim? Hvala
Velog: Nakon vaše porudžbenice, kontaktiraćemo vas radi provere informacija i tada ćete reći koja granulacija vam treba.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020