Zaštitne Rukavice - Profi Griff - XL /50kom=25pari

Šifra: 52508
(0 ocena)
Opis proizvoda NAPOMENA: Kutija fabričko pakovanje od 50 komada (25 pari).

Rukavice PROFI GRIFF sa protivkliznom šarom otporne na razređivače, ulja i odmašćivač. Revolulucionaran proizvod u industriji zaštite ruku. Ambidekstrozna rukavica (odgovara i na levu i na desnu ruku) napravljena od posebne formule debelog nitrila sa šablonom riblje krljušti na spoljnom i unutrašnjem delu rukavice. Jako otporna na razne odmašćivače, razređivače, gorivo, itd. Dobra, kako za majstore koji rade sa nauljenim alatom koji bi inače lako iskliznuo iz ruku, tako i za ljude koji rade sa bojama ili sredstvima za čišćenje. ISO EN374-1 STANDARD ZAŠTITE KEMIJSKIH RIZIKA – B
MP cena: 1.980 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 52508
Veleprodajna cena 1.650,00 RSD
Jedinica mere pak
Primena Jedinstven dizajn šare na obe strane rukavice koji omogućava vrhunski osećaj na prstima. Sprečava proklizavanje. Zaštita od hemikalija (razređivači, ulja, odmašćivača). Pogodne i za levu i za desnu ruku.
Vrsta Mašinski radovi
Materijal Nitril
Veličina XL
Boja Crna
Standard EN 374-1
Dodatne Informacije Nije predviđeno održavanje rukavica. Rukavice se ne smeju dezinfikovati i popravljati. Rukavice se ne smeju upotrebljavati blizu mašina, gde postoji mogućnost komplikacija u vidu zapetljanja na pokretnim delovima.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: PROTECH GERMANY
Zemlja Porekla: Nemačka, EU
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020