PVC Zidni Panel Motivo Basic - Marmo Scuro - 8,0x250x2700mm / m2

Šifra: 44256
(2 ocena)
Opis proizvoda Jedinstveni dizajn sa površinom od 2,7 m2, izrađene u 3D tehnologiji daje neograničene mogućnosti za aranžman. Najvišeg kvaliteta, 100% vodoneproopusno, brza I jednostavna montaža, bez potrebno održavanja. PVC Zidni Paneli sudizajnirani za unutrašnju upotrebu. Mogu se koristiti kao plastične pločice u kuhinji ili kupatilu, kao I ukrašavanje kompletnog životnog prostora. PVC Zidne obloge Vam mogu pomoći u rešavanju bilo kog dekorativnog problema. Idealna za oblaganje zidova i plafona zbog lakog održavanja. Zidne obloge imaju falcovane ivice tako da se lako montiraju jedna uz drugu. Vrlo jednostavno za ugradnju i lako za održavanje.
MP cena: 977 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 44256
Veleprodajna cena 814,17 RSD
Jedinica mere m2
Primena PVC Zidni Paneli mogu se montirani na noseće konstrukcije (drvo) ili se mogu lepiti na zidne površine. Koriste se za uređenje komercijalnih prostora, zdravstvenih ustanova za laboratorije i industrije I druge prostore. Postavljaju se na drvenu podkonstrukciju, pomoću klamerice.
Prednosti Karakteristike su vrlo jednostavno postavljanje, otpornost na vlagu i veoma lako održavanje i idržljivost. Obezbeđuje odličnu termičku i akustičnu izolaciju, ukrasni aspekt. Zidne PVC obloge ispunjavaju tehnološki i estetski najsavremenije standarde i zahteve za Vaš prostor.
Tip Marmo Scuro
Materijal PVC
Debljina (mm) 8,0
Dimenzije (mm) 250 x 2700
Količina (m2/pakovanje) 2,70
Količina (kom/pakovanje) 4
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Milos | 08/10/2018 Da li ovi paneli mogu lepiti u kupatilu na podu, na mestu gde ce se koristiti tus
Velog: Poštovani, nisu za tu namenu. Pozdrav
emil | 16/09/2018 897 dinara je m2 ili pakovanje
Velog: Poštovani, jedinica mere je po m2.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
Velog.rs