AERO360° Apsorber Vlage Uređaj+1 AERO360° Tableta

Šifra: 53020
(0 ocena)
Opis proizvoda AERO 360° 450g aparat koji sadrži 1 AERO360° dopunu (tabletu); idealan za sobe od 20 m2. Ceresit AERO 360°, novi Henkelov sistem optimizuje cirkulaciju vazduha kroz omogućavanje protoka vazduha od 360°. Postavljaući nove standarde, Ceresit AERO 360° obezbeđuje apsolutuno superiorno upijanje vlage I veoma efikasnu neutralizaciju neprijatnih mirisa.AERO 360° sistem se bazira na fizičkom principu – što je veći kontakt tablete sa vazduhom, veća je moć upijanja vlage koju pruža. Aerodinamički uređaj ima jedinstveni 360° vazdušni tunel, koji omogućuje vazduhu da kompletno cirkuliše oko same tablete I kroz nju.Ultra upijajuća tableta ima unapređen oblik talasa i centralno otvaranje, kako bi povećana površina imala više kontakta sa vazduhom radi unapređenog sistema upijanja. Ovo dovodi do postizanja 40% veće efikasnosti.
MP cena: 1.354 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 53020
Veleprodajna cena 1.128,33 RSD
Jedinica mere pak
Primena AERO 360° 450g sistem je idealan za sobe dimenzija oko 20 m2 sa slabom cirkulacijom vazduha. Za veće sobe, koristiti više od jednog uređaja za 20m2. Pogodni su za korišćenje u prostorijama kao što su kuhinje, dnevne sobe, spavaće sobe i sobe sa lošom cirkulacijom vazduha (podrumi, garaže, tavani i prikolice). Takođe, pogodan je za prostorije za sušenje veša , koje su podložne problemima viška vlage u vazduhu. Upijanje počinje odmah nakon što se postavi. AERO 360° dopunska tableta se postepeno smanjuje u volumenu zbog upijanja vlage, do momenta kada potpuno nestane. Tada je vreme da se tečnost iz posude isprazni i da se uređaj dopuni novom tabletom.
Iako se korišćenje Ceresit STOP VLAZI uređaja smatra bezbednim, ne treba da ostavljati u domašaju dece i kućnih ljubimaca. Ne treba da bude postavljen u blizini izvora toplote (grejalica, dimnjaka itd.). Upijaču vlage nije potrebna struja da bi radio. Ne dozvolite da PowerTAB 2 u 1 ili slani vodeni otpad dodju u dodir sa metalnim površinama koje je lako oštetiti. U slučaju kontakta, odmah isprati toplom vodom. Dovoljno je mali da može da stane na prozorsku dasku.
Prednosti Uklanjanje viška vlage u vazduhu može da spreči nastanak buđi i grinja. Upijač vlage je uspešno korišćen na test studiji sa 23 porodice čiji članovi pate od alergija. Kao rezultat smanjene vlažnosti dobrobit osoba koje su pogodjene problemima izazvanih viškom vlage, je poboljšana. U slučaju strukturnih nedostataka prostorije, nije efikasan.
• AERO 360° sistem upuja višak vlage i neutrališe neprijatne mirise sa jedinstvenom 360° cirkulacijom vazduha.
• AERO360° dopuna (tableta) pretvara vlagu u slani rastvor.
• Slani rastvor se sakuplja u rezervoaru AERO360° aparata.
• Bez upotrebe električne energije I baterija.
• Ekološki prihvatljivo I praktično. Bez odlaganja utrošenih kesa.
Težina (gr) 450
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: HENKEL SRBIJA DOO
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020