Ceresit CT 84 - Poliuretanski lepak 750ml

Šifra: 53221
(12 ocena)
Opis proizvoda Ceresit CT 84 jednokomponenti nisko ekspandirajući poliuretanski lepak za pričvršćivanje ploča. Još ga označavamo kao jednokomponenti nisko ekspandirajući poliuretanski lepak za pričvršćivanje ploča od ekspandirajućeg polistirena za termo izolaciju zgrada.
MP cena: 1.245 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 53221
Veleprodajna cena 1.037,50 RSD
Jedinica mere kom
Primena Za pričvršćivanje EPS-ploča (ploča od ekspandiranog polistirena), na fasadne zidove u svrhu termo izolacije građevine koristeći nisko vlažnu metodu. Oko 2 sata nakon nanošenja, EPS ploče mogu se poravnati i ohrapaviti (brušenjem), tiplovati, te nakon toga naneti armirajući sloj koristeći Ceresit CT 85.
Prednosti • jednostavno nanošenje i upotreba
• omogućava brz napredak radova (lepljenje, tiplovanje i nanošenje armirajućeg sloja), u roku od jednog dana
• visoko prianjanje na mineralne podloge i EPS
• vrlo dobar izolator
• omogućava nanošenje pri niskim temperaturama i povećanoj vlazi
• nisko ekspandirajući i stabilan volumenom
• vodootporan
• bez freona (CFC)
Vrsta Poliuretanski lepak
Tip CT 84
Pakovanje Boca
Težina 750 ml
Potrošnja 850 ml na 10 m²
Vreme sušenja (min) 10
Vreme stvrdnjavanja (h) 2
Temperatura rada (°C) +0 min / +40 max
Adhezija > 0,1 MPa
Hemijski sastav Polizocijanat oligomeri, Proelant – Propan / Izobutani.
Priprema Podloge Vrlo dobro prianja na čvrste I nosive podloge, kao što su zidovi, malteri I cementne podloge koje na sebi nemaju sastojaka koji mogu uzrokovati odvajanje (masnoće, bitumen, prašina). Takođe, podloge ne smeju biti prekrivene snegom ili ledom. Labave slojeve fasadnog maltera potrebno je ukloniti.
Nanošenje Ceresit CT 84 Express inovativni lepak za stiropor vrlo jednostavno se aplicira klasičnim pištoljem. CT 84 Express poseban je po tome što je uz njega fiksiranje ploča brzo, efikasno i čisto. Lepak brzo prianja a otpornost na povećanu vlažnost i niske temperature, savremenom tehnologijom, dovedena je do najvišeg nivoa. Armirajući sloj fasade može da se postavi 2 sata nakon fiksiranja stiropora. Rezultat je vidljiv odmah, a omogućava brz napredak radova na termoizolaciji, manje truda i više vremena za ostale radove u okviru termoizolacije.
Dodatne Informacije Građevinari i keramičari, koji su probali Ceresit CT 84, kažu da ga treba izabrati zato što obezbeđuje uštedu u radu, vremenu, transportnim troškovima i skladištenju, kao i veće kapacitete, a da za uzvrat daje niže troškove aplikacije i celog termoizolacionog sistema! Ceresit CT 84 poseduje vrlo dobra svojstva izolatora jer ima nizak indeks termoprovodljivosti a da, pri tom, nema rizika od pojave termo mostova zbog prodora lepka između izolacionih ploča. Sa ovim lepkom može se raditi u gotovo svim vremenskim prilikama jer podnosi temperaturu od 0 °C do 40 °C i vlažnost vazduha veću od 90%. Na niskim temperaturama proces očvršćavanja je do 3 sata, na visokim svega 10 minuta, dok veća vlažnost vazduha ne samo da ne smeta procesu, već ga i ubrzava. Zbog strukture zatvorenih pora i sadržaja vodoodbojnih agensa, lepak je vodootporan a upijanje vode je ispod 1% vol. Pri tom, kondezancija vlage unutar lepka ne umanjuje njegovo dejstvo, kao što je slučaj sa cementnim lepkom. Nakon fiksiranja ploče na fasadu, lepak zadržava iste dimenzije jer je ekspanzija svega 1 mm.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: HENKEL SRBIJA DOO
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:


Boban | 05/11/2019 da li ide pistolj u paketu sa lepkom prilikom narudzbine lepka?Unapred hvala.
Velog: Poštovani, ne idu u paketu pištolj. Lepak se prodaje odvojeno.
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020