Crep Continental Plus 9 - Žljebnjak Engoba Crna Natura Mat

Šifra: 24111
(1 ocena)
Opis proizvoda Tondach Žljebnjak 17 cm. Presovani crep koristi se za pokrivanje krovova sa nagibom. Tondach glineni crep se sastoji od visokokvalitetne gline koja je pečena na veoma visokim temperaturama. To ga čini posebno stabilnim i otpornim na toplotu i smrzavanje kao i na prljavštinu i hemikalije. Oplemenjena gornja površina osim dugotrajne estetike pruža potpunu postojanost na UV zračenje. Dokazani vek njegovog trajanja je preko 100 godina. Celokupnim Tondach sistemskim rešenjima ostvaruje se savršena sigurnost i zaštita od sve ekstremnijih vremenskih nepogoda. Tondach glineni crepovi nezapaljivi su, jer su već pečeni tokom proizvodnje, a dodatna postojanost i zaštita od požara dobija se pečenjem crepa na 1.000°C. Pored svega toga, oni u slučaju požara neće ispuštati otrovne gasove. Continental Plus je vrhunski Tondach crep, omiljen među investitorima ali i majstorima. Njegove elegantne crte daju posebnost svakom krovu. Ovaj, dobro poznat crep, od nedavno je dostupan i u crnoj boji. Njegove tehničke karakteristike svrstavaju ga među crepove koji su optimalni za svaki krov. Ovaj crep spada u kategoriju „Continental line“ ali je vrlo popularan i u mediteranskim krajevima zbog mogućnosti kliznog letvisanja i postavljanja na nižim nagibima krova sa postavljenom podkonstrukcijom. Njegova lepota ne bledi, jer engoba ima zaštitno svojstvo, te je crep otporan na UV zračenja i razne prirodne uticaje. Vrlo lako se može uklopiti u moderne obejekte sa istančanim ili diskretnim fasadama jer apsolutno odgovara svakom trendu.
MP cena: 701 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 24111
Veleprodajna cena 584,17 RSD
Jedinica mere kom
Primena Tondach žljebnjak 17 cm. Crepovima PLUS programa moguće je izvršiti zamenu bilo kojeg postojećeg crepa na krovu i bez zamene postojećih krovnih letvi, ako su one očuvane, čime se za kratko vreme i sa manje novca može rekonstruisati stari krov. Zahvaljujući dvostrukim falcovima velike dubine, ovaj crep omogućava još bolje zaptivanje krovne površine čime je otklonjena opasnost od prodiranja kiše praćene vetrom i zavejavanja suvim snegom. Crepovima PLUS programa moguće je izvršiti zamenu bilo kojeg postojećeg crepa na krovu i bez zamene postojećih krovnih letvi, ako su one očuvane, čime se za kratko vreme i sa manje novca može rekonstruisati stari krov.
Prednosti • Jednostavne i ravne linije, laka i sigurna ugradnja, kao i postojana boja i zaštita od vremenskih nepogoda – sve su to karakteristike koje je novi Continental crep zadržao.
• Novina je upravo u formatu – novi crep poseduje veće dimenzije, potrebno je samo 9 komada po m2.
• Ovaj crep je savršen izbor za niske nagibe krova pa tako odgovara nagibima krova već od 10° uz odgovarajuću krovnu potkonstrukciju.
• Continental 9 poseduje dvostruke falcove velike dubine koji omogućavaju još bolje zaptivanje krovne površine. Na ovaj način je otklonjena opasnost od prodiranja kiše praćene vetrom i zavejavanja suvim snegom.
Serija Continental Plus 9
Boja Crna - Engoba
Vrsta Žljebnjak
Dimenzije (cm) 38,0 x 27,0
Količina (kom/paleta) 120
Težina (kg/kom) cca 2.9
Potrošnja (kom/m) 2,8
Minimalni stepen nagiba krova • Bez potkonstrukcije 17°
• Sa potkonstrukcijom 13°
• Sa posebnim zahtevima za potkonstrukciju 10°
• Letvisanje od: 380 mm
• Letvisanje do: 430 mm
Optimalan za sanaciju Da
Velika pomičnost Da
Natureplus Da
Dodatne Informacije Continental Plus su presovani crepovi za pokrivanje krovova u nagibu. Zahvaljujući dvostrukim falcovima velike dubine, oni omogućavaju još bolje zaptivanje krovne površine čime je otklonjena opasnost od prodiranja kiše praćene vetrom i zavejavanja suvim snegom. Bez obzira što su ovi crepovi većih dimenzija, njihova masa iznosi 3,6 kg/kom.
Razmak letvi se određuje u zavisnosti od nagiba krovne ravni, a klizno letvisanje u granicama od 38-43 cm čini ga idealnim u slučaju obavljanja krovova pokrivenih crepovima drugih dimenzija. Korišćenjem pored osnovnog crepa i svih pratećih elemenata (snegobrana, ventilacionih i opšivnih crepova), može se napraviti jedan idealan krov od prirodnog materijala, pečene gline, pod uslovom da je on izveden po svim standardima, propisima i pravilima struke.
Deklaracija Uvoznik / Proizvođač: WIENERBERGER doo KANJIŽA / Tondach Kanjiža
Zemlja Porekla: Srbija
  • TONDACH - Optimalan za sanaciju TONDACH - Optimalan za sanaciju, veoma brzo i lako
  • TONDACH - Velika pomičnost TONDACH - Velika pomičnost
  • TONDACH - Natureplus Evropski sertifikat za kvalitet "Natureplus" je međunarodni sertifikat o kvalitetu za građevinske proizvode i proizvode za stanovanje , koji svim činiocima uključenim u proces izgradnje daje smernice kako ostvariti dugotrajnost proizvoda . TONDACH Gleinstätten AG je ovlašten da koristi ovaj sertifikat o kvalitetu. Proizvodi kojima je dodeljen ovaj sertifikat izuzetno su kvalitetni i imaju povoljan uticaj na zdravlje, okolinu i funkcionalnost.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020