Preševo Hidratisani kreč WESlime 20kg

Šifra: 12001
(0 ocena)
Opis proizvoda WESlime je proizvođač i dobavljač hidratiranog kreča, vrhunskog kvaliteta. Opšte poznato kao quicklime, a to je široko korišćeno hemijsko jedinjenje. Na sobnoj temperaturi: to je bela, kaustična, alkalna kristalna čvrsta supstanca. Naš hidratizovani kreč nudi odličnu obradivost i dobro zadržavanje vode.
MP cena: 542 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 12001
Veleprodajna cena 451,67 RSD
Jedinica mere kom
Primena Hidratizovani kreč se proizvodi za stabilizaciju drumskih površina, a može se koristiti i kao ‘filler’ u asfaltu za poboljšanje otpornosti na visoke temperature. Hidratizovani kreč se koristi u industriji za preradu vode radi omekšavanja, podešavanja pH / koagulacije i uklanjanja nečistoća. Može se koristiti i za uklanjanje gasni kiselina, koji su štetni za životnu sredinu, naročito sumpor dioksid i hlorovodonik iz dimnih gasova. Za pripremu građevinskog maltera, za proizvodnju različitih građevinskih proizvoda, za asfaltne mešavine, kao i za stabilizaciju zemljanog tla ...
Tip Hidratisani Kreč
Pakovanje Džak
Težina (kg) 20
Količina (džak/paleta) 60
Težina (kg/paleta) 1200
Dodatne Informacije ROK TRAJANJA I SKLADIŠTENJE: U originalnom pakovanju u suvoj prostoriji na paletama. Max: 24 meseci.
Deklaracija Uvoznik / Proizvođač: WESlime Preševo
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020