INDO - PVC Lajsna za laminat 01 White Gloss - 2,5m

Šifra: 98240
(13 ocena)
Opis proizvoda Indo lajsna, Arbiton proizvođača, proizvedena je novim tehnologijama, a nudi se pre svega kao zamena za drvenu cokl lajsnu uz laminatne podove, gotove parkete, ali i za druge podne obloge (pločice, linoleum, tapison i sl). Dvodelna podna lajsna INDO proizvedena je od PVC-a i visoka je 70mm. U donjem delu pokriva 26mm odstojanja podne obloge (laminate, parketa) od zida. Sastoji se od dva dela: vodilice i gornje pokrivne lajsne.Proizvedena je novim WOOD EFFECT i WOOD STRUCTURE tehnologijama koje omogućavaju vernu imitaciju površine pravog drveta. Wood Effect je tehnologija HD štampe koja omogućava veliki nivo detaljne reprodukcije prirodnih šara na drvetu. Rezultat je lajsna koja bez obzira što je proizvedena od veštačkih materijala pruža dojam prave drvene lajsne i može se koristiti kao pribor uz laminatne podove ili prave gotove parkete. Wood Structure tehnologija proizvodnje PVC lajsni je potpuno nova u Evropi, a pruža savršeni dojam površine pravog drveta. Slična tehnologija reprodukcije izgleda drveta se već duže koristi i u proizvodnji laminatnih podova. Mogućnost montaže na 4 načina (4 way system) uz pomoć tiplova I vijaka, obostrano lepljivom trakom, montažnim lepkom ili spojnicama uz pomoć profi klamerice. Kao pribor uz lajsnu posebno se kupuju dodaci  (unutrašnji, spoljašnji, završni levi i desni i spojnica) u identičnoj boji same lajsne.
MP cena: 590 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 98240
Veleprodajna cena 491,67 RSD
Jedinica mere kom
Primena PVC lajsne štite ivice laminata od habanja I oštećenja i odličan su sakrivač kablova, koji se postavljaju u kanalice lajsne, tako da se kablovi uopšte ne vide na površini.
Prednosti • Proizvedena je novim WOOD EFFECT i WOOD STRUCTURE tehnologijama koje omogućavaju vernu imitaciju površine pravog drveta;
• Otporna je na udarce i vlagu;
• Pruža mogućnost provođenja više kablova po prostoriji – lajsna je kombinacija podne lajsne i elektro-kanalice;
• Laka i brza montaža i demontaža;
• Nudimo ih u više boja i dezena.
Tip PVC Lajsna - Indo
Tip primene Laminat, Linoleum, Tapison
Sistem Instalacije Sakriveni sistem instalacije - vijci sa tiplovima, obostrano lepljivom trakom, montažni lepak, spojnice uz pomoć profi klamerica.
Materijal PVC
Dužina (m) 2,5
Oblik lajsne Ravna
Širina (mm) 26
Visina (mm) 70
Količina (kom/pakovanje) 10
Boja 01 White Gloss
Wood Effect Da
Wood Structure Da
4 Way System Da
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: OLUK TRGOVINA DOO / ARBITON POLAND
Zemlja Porekla: EU
  • Arbiton - Wood Effect Wood Effect nisu samo perfektno uklopljene boje, već je to 100% imitacija drveta. Štampanje u visokoj rezoluciji slike sa veoma jakim detaljima i identična reprodukcija drveta. Ova tehnologija štiti od oštećenja, habanja i vlage.
  • Arbiton - Wood Structure Wood Structure podseća na samu strukturu drveta i odlično se uklapa u svaki enterijer i prijanjanje na zid. Veoma fleksibilan materijal i atraktivan dizajn.
  • Arbiton - 4 Way System 4 Way System, nam omogućava montažu i fiksiranje lajsne za zid na čak četiri načina. Fiksiranje uz pomoć šrafova i tiplova; Spajalicama koje se koriste za fiksiranje na zidove; Selotejp sa obostranim lepljenjem; Sa lepkom.
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020