SILICONE PLASTER - Silikonski dekorativni malter 1,5mm Beli 25kg

Šifra: 56280
(0 ocena)
Opis proizvoda

Silikonski Dekorativni malter SILIKON PLASTER DECOR je obojena, silikonska, paropropusna i vodootporna žbuka u obliku paste, spremna za upotrebu na fasadama DÉCOR & GRAFIATO. Pogodna je za spoljne i unutrašnje primene. Koristi se kao završni sloj na podlogama kao što su osnovni malteri, jednoslojni malteri, beton, gipsane ploče, cementne ploče, itd. Idealna je kao završni sloj za spoljne sisteme termoizolacije. U skladu je sa: EAD 040083-00-0404, ETA 20/0778 i ETA 20/0699, za spoljne sisteme termoizolacije MARMODOM-ovih BIOPANOPLY EPS i WOOL kao dekorativna završna žbuka. Osigurava potpunu otpornost na vodu i istovremeno visoku propustljivost za vodenu paru i disanje strukturnih elemenata, čime se smanjuje mogućnost razvoja buđi na minimum. Eliminiše rizik od pucanja. Nije potrebno farbanje ožbukanih površina. Homogena, spremna za upotrebu, industrijski proizvod konzistentno visokog kvaliteta. Osigurava dobru obradljivost, povećanu brzinu primene, ekonomičnost i izvrsne rezultate. Sastav visoko elastične silikonske emulzije, organskih vezivnih materijala i drobljenog mermera strogo odabrane granulometrije i kvaliteta, obogaćen posebnim poboljšavajućim aditivima.

MP cena: 6.225 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 56280
Veleprodajna cena 5.187,50 RSD
Jedinica mere kom
Vrsta Dekorativni malter
Tip SILICON PLASTER DECOR
Primena Pogodna je za spoljne i unutrašnje primene. Koristi se kao završni sloj na podlogama kao što su osnovni malteri, jednoslojni malteri, beton, gipsane ploče, cementne ploče, itd. Idealna je kao završni sloj za spoljne sisteme termoizolacije.
Pakovanje Kanta
Boja Bela
Težina (kg) 25
Potrošnja Potrošnja varira od 1,5 kg/m2 do 2,5 kg/m2, zavisno od granulometrije, tipa podloge i željenog završetka.
Nanošenje Podloga mora biti čvrsta, suva i čista od bilo kakvih ostataka (malteri, prašina, boje, ulja, itd.) • Proizvod se dobro promeša i nanosi pomoću glatke metalne špahtle. Debljina sloja nanosa kreće se od 1,0 mm do 3,5 mm i zavisi od granulometrije proizvoda i hrapavosti podloge. • Za najbolje rezultate, završna obrada površina mora se izvesti neposredno nakon ožbukivanja, bez međusobnih prekida i bez upotrebe vode za vlaženje. • Završna obrada se vrši tvrdom plastičnom ili stiropor špahtlom. • Dekorativni izgled DÉCOR-a postiže se malim kružnim pokretima špahtle. • Dekorativni izgled GRAFIATO-a postiže se dugim kružnim pokretima špahtle, praćenim longitudinalnim pokretima u željenom pravcu. • Tačno vreme obrade zavisi od podloge i uslova okoline. • Temperatura primene treba da bude između +5 oC i +35 oC. • Za najbolje rezultate, pre nanošenja SILIKONSKE ŽBUKE, podloga treba biti pripremljena sa BIOPRIMER premazom. • Posebno u slučaju nijansi, važno je prvo naneti BIOPRIMER u istoj nijansi kao SILIKONSKA ŽBUKA.
Dodatne Informacije SPECIFIKACIJE: EN 15824:2017 / EAD 040083-00-0404
Granulometrija Veličina granula između 0,0 mm i 2,4 mm
Gustoća 1,6-1,7 kg/l
Adhezija 1,55 MPa
Toplotna provodljivost λ10,suva 0,52 W/m∙K
Apsorpcija vode 0,1 Kapilarna apsorpcija vode Cm<0,1 kg/m2. min0,5
Propustljivost za vodenu paru sd<0,14m (V1)
Iako su specifikacije i smernice navedene u ovom biltenu pripremljene prema našim najboljim veštinama, znanju i iskustvu, treba ih smatrati indikativnim i zahtevaju verifikaciju nakon mnogobrojnih primena. Korisnici kojima je ovaj proizvod namenjen treba da provere njegovu prikladnost za nameravanu primenu. Krajnji korisnik je odgovoran za bilo koji rezultat upotrebe proizvoda.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: MARMODOM SRBIJA
Zemlja Porekla: EU
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020