HappyColor Sprej za električne aparate Bela Sjaj 400ml

Šifra: 56604
(0 ocena)
Opis proizvoda Saratoga - Happy Color - Elettrodomestici - je sjajni akrilni lak visoke pokrivne moći, posebno namenjen za upotrebu na kućnim električnim aparatima bele boje. Služi za lakiranje kućnih aparata kao što su frižideri, zamrzivači, mašine za veš, mašine za suđe, mikrotalasne rerne.
MP cena: 495 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 56604
Veleprodajna cena 412,50 RSD
Jedinica mere kom
Primena Služi za lakiranje kućnih aparata kao što su frižideri, zamrzivači, mašine za veš, mašine za suđe, mikrotalasne rerne. Suši se na dodir za 15 minuta, a za 50 minuta je potpuno suv.
Dobro očistiti površine na koje se sprej nanosi. Kod već farbanih površina matirati boju. Kod novih površina naneti odgovarajući prajmer. Bočicu sa sprejom promućkati 1 minut, nakon što čujete zveket kuglice. Proizvod nanesite sa razdaljine od oko 30 cm, uz lagane poteze. Radi ravnomernijeg pokrivanja boju nanesite više puta, vertikalno pa horizontalno.
Vrsta Sprej za električne aparate
Težina (ml) 400
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: EUROKOLOR DOO BEOGRAD / SARATOGA INT. SFORZA SPA ITALY
Zemlja Porekla: EU
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020