Štucna za dimnjak Ø160mm Cink

Šifra: 71922
(0 ocena)
Opis proizvoda Štucna za dimnjake predstavlja deo dimovodne instalacije. Služi za priključak dimovodne cevi prečnika Ø160mm, koja odvodi gasove iz uređaja za loženje preko dimnjaka u atmosferu.
MP cena: 918 ,00RSD Količina: 1 Kupi
*Prikazana maloprodajna cena je sa uračunatim PDV-om
  • Pošalji prijatelju
E-mail:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

  • Specifikacija
  • Tehnologije
  • Tehnički list
  • Utisci kupaca
  • Pitanja i odgovori
  • Članci
Šifra 71922
Veleprodajna cena 765,00 RSD
Jedinica mere kom
Primena Služi za priključak dimovodne cevi prečnika Ø160mm, koja odvodi gasove iz uređaja za loženje preko dimnjaka u atmosferu.
Prednosti Poseduje odličnu postojanost na povišene temperature, postojanost na čađ i koroziju i postojanost na kondenzat. U zavisnosti od promera dimnjaka i načina ugradnje primenjuje se za građevine stambene, stambeno - poslovne i industrijske namene na pregradnim ili spoljnim zidovima.
Prečnik Ø (mm) 160
Boja Cink
Dubina (mm) 78
Debljina lima (mm) 0,6
Površinska zaštita Površinska zaštita koja se primenjuje na ovom proizvodu je:
- galvansko cinkovanje: Ovim postupkom se postiže odlična antikoroziona zaštita. Cinkovanjem se dobija zaštitni sloj debljine od 8 - 12μm postojan u temperaturnom intervalu -40ºC do +300ºC
- plastifikacija: Prevlakom od boja postiže se kvalitetna zaštita metalnih delova od korozije. Proizvod poseduje glatku i sjajnu površinu (>80%). Plastificiranjem se dobija zaštitni sloj debljine 60 - 80 μm, postojan u temperaturnom intervalu -40ºC do +200ºC.
Deklaracija Uvoznik-Dobavljač / Proizvođač: Antić Kosta DOO
Zemlja Porekla: Srbija
Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Ostavite Vaš utisak i podelite Vaše iskustvo koje ste imali korišćenjem datog proizvoda i time doprinesite VELOG zajednici. Unapred Vam se zahvaljujemo na ostavljenom utisku. Određeni uslovi bi trebalo da budu ispoštovani da bi Vaš utisak bio objavljen na našem sajtu.
Ime:

  Poruka:
  Unesite kod sa slike:

Trenutno nema sadržaja u ovoj sekciji
Slični proizvodi
FOOTER 2020